Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Наші в єврокубках: що думають букмекери про шанси «Динамо» та «Ворскли»?

Олександр Дузь
Сьогодні ввечері перші єврокубкові представники України зіграють свої матчі-відповіді. Далі поговоримо про шанси команд та розглянемо цікаві маркети букмекерів.
Наші в єврокубках: що думають букмекери про шанси «Динамо» та «Ворскли»?

Наші в єврокубках: що думають букмекери про шанси «Динамо» та «Ворскли»?

«Динамо» Київ

Тиждень тому в номінально домашньому матчі, який пройшов у польському Лодзі, кияни не змогли зламати оборону «Фенербахче». Однак зберегли й свої ворота.

Нульова нічия першої гри дає хороші шанси обом командам. Проте букмекери все ж таки віддають перевагу турецькому клубу. Це логічно, адже «Фенербахче» грає вдома. Всі ми знаємо, як вміють вболівати за своїх у Туреччині. Мотивація за такої підтримки у турків буде шаленою. До того ж і психологія на боці «Фенербахче». Гравці команди можуть думати про футбол та концентруватися тільки на грі. В українців зараз такої можливості, на жаль, немає, враховуючи події останніх п’яти місяців.

Однак не будемо про сумне. Букмекерська контора Favbet залишає шанси «Динамівцям», даючи коефіцієнт на прохід 2.90. Заграти «Фенербахче» можна за 1.46. Якщо ж говорити про головний ринок, чиста перемога турків в основний час оцінюється коефіцієнтом 1.90. Нічия йде за 3.80, а перемога киян – за 4.65.

«Фенербахче» – «Динамо» Київ: прогноз і ставка Олександра Михайлюка

Враховуючи рахунок першого матчу, цікавим виглядає й тотал більше 2.5 голів за 2.20. Після 0:0 команди вже має прорвати.

Прихильникам ризику радимо придивитися й до ринків на можливий овертайм та серію пенальті. Коефіцієнти чудові, а ймовірність висока, адже перша гра показала відносну рівність команд. До того ж правила виїзного голу вже немає, що збільшує шанси на додатковий час.

Іван Гецко: «Фенербахче» треба перемагати – і крапка!»

Наші в єврокубках: що думають букмекери про шанси «Динамо» та «Ворскли»?

«Ворскла» Полтава

Прикро, але матчі обох наших команд заплановані на однаковий час. Тому варто готувати додаткові девайси, щоб дивитися сьогодні й на «Динамо» у Лізі чемпіонів, й на «Ворсклу» в Лізі конференцій.

Полтавський клуб дуже порадував минулого тижня, несподівано перегравши у Стокгольмі АІК з рахунком 3:2. Номінально це була для «Ворскли» домашня гра. Тепер у матчі-відповіді підопічним Віктора Скрипника треба просто втримати цю перевагу, хоча це буде й дуже складно.

Коефіцієнти, що зіграли в матчі «Ворскла» – АІК (3:2)

https://youtu.be/eByzNCL5Z8U

На думку букмекерської контори Marathonbet, АІК є очевидним фаворитом. На чисту перемогу команди дають коефіцієнт 1.58. Заграти нічию можна за 3.85, а перемогу «Ворскли» – за 5.30. Що ж стосується загального проходу в наступний раунд кваліфікації, тут все не зовсім однозначно. Шанси фактично рівні – 1.87 проти 1.85 на користь полтавців.

Наші в єврокубках: що думають букмекери про шанси «Динамо» та «Ворскли»?

Враховуючи невеликий гандикап «Ворсклян» після першого матчу та відсутність правила виїзного голу, ймовірним виглядає й додатковий час. Можлива й серія пенальті, тож радимо придивитися до цих варіантів букмекера. Ну а тим, хто вірить у повторення гольової феєрії першої гри цих команд, точно сподобається тотал більше 2.5 м’ячів за приємний коефіцієнт 1.94.

Прогнози на Лігу чемпіонів

Прогнози на Лігу конференцій

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт