Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Напередодні чвертьфіналів Євро-2016 – огляд котирувань букмекерів

Олександр Веселов
Футбольний чемпіонат Європи, що триває у Франції, дістався фінішної прямої – на нас очікують сім вирішальних поєдинків, тепер в ігровий день буде лише по одній грі (в однаковий час – 22:00 за Києвом), представники восьми країн з’ясують, хто стане новим королем Старого Світу. Розглянемо котирування букмекерів перед стартом чвертьфінальних двобоїв турніру, перший з яких відбудеться вже завтра, 30-го червня.
Німеччина – Італія – головне протистояння на чвертьфінальній стадії

Німеччина – Італія – головне протистояння на чвертьфінальній стадії

Взявши до уваги коефіцієнти, котрі надає букмекерська контора William Hill, можна зробити висновок, що в двох протистояннях 1/4 фіналу трейдери виділяють явного фаворита, тоді як інші дві пари більш-менш рівні.

В дуелі між Францією та головною сенсацією змагання Ісландією, що зіграють свій матч останніми на цій стадії (3-го липня), значна перевага в шансах віддається господарям: за перемогу команди Дідьє Дешама пропонують коефіцієнт 1.40 (ймовірність – 68%), нічия – 4.33 (22%), тріумф ісландців – 9.50 (10%).

Інша пара з очевидним претендентом на перемогу: Уельс – Бельгія. Фаворитом вважаються бельгійці, їхній успіх в основний час гри оцінено котируванням 1.73 (55%), за нічию дають 3.50 (27%), виграш валлійців – 5.50 (18%).

У дуетах, що залишились, маємо приблизно тотожну оцінку стосовно шансів на перемогу однієї із сторін, фаворити тут менш явні, хоча Німеччині та Португалії віддається помітна перевага у своїх двобоях. Польща – Португалія: П1 – 4.00 (24%), Н – 2.80 (34%), П2 – 2.25 (42%); Німеччина – Італія: П1 – 2.20 (43%), Н – 2.87 (33%), П2 – 4.00 (24%).

Що стосується головного претендента на перемогу в даний момент, то за коефіцієнтами лідирує Франція – 3.75 (27%), хоча можна зробити висновок, що аналітиків більше переконала гра збірної Німеччини, за підсумковий тріумф якою дають 4.00 (25%). Як бачимо, різниця мінімальна, при цьому в чвертьфіналі господарі зіграють з головним аутсайдером Ісландією (34.00 – 3%), в той час як німці протистоятимуть грізній Італії (6.50 – 15%).

Найімовірнішою фінальною парою (тут треба враховувати турнірну сітку, яка вже давно відома) фахівці вважають зустріч Франції та Бельгії – 4.00 (25%). Інші вірогідні варіанти: Франція – Португалія (5.00 – 20%); Німеччина – Бельгія (6.00 – 17%).

Серед кандидатів на звання кращого бомбардира турніру впевнено лідирує нападник збірної Франції Антуан Грізманн (3.50 – 29%), який наразі з трьома голами ділить першу сходинку із валлійським лідером Гаретом Бейлом (7.00 – 14%). На думку букмекерів, головну конкуренцію їм можуть скласти португальська суперзірка Кріштіану Роналду (7.00 – 14%), а також бельгійський гренадер Ромелу Лукаку (8.00 – 13%), що зараз мають у своєму активі по два забиті м’ячі.

Головним фаворитом на титул найкращого гравця Євро-2016 залишається французький півзахисник Дімітрі Пайє, коефіцієнт за його особистий тріумф в даний момент становить 5.00 (20%). Нав’язати боротьбу Пайє може бельгієць Еден Азар – 7.00 (14%).

Повертаючись до чвертьфіналів, у William Hill діє спеціальна покращена пропозиція для тих, хто впевнений, що на цьому етапі не буде сенсацій. З коефіцієнтом 13.00 (8%) можна поставити на те, що Португалія, Бельгія, Німеччина та Франція виграють свої матчі в основний час гри.

Ви маєте змогу відстежити, як змінились деякі вищезгадані котирування, порівнявши їх з оцінками аналітиків напередодні старту чемпіонату Європи.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт