Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

На Волині правоохоронці викрили підпільний гральний заклад

Владислав Стародубцев
Співробітники Маневицького відділу поліції у співпраці із працівниками Маневицької місцевої прокуратури та співробітниками СБУ викрили та припинили діяльність незаконного грального закладу у селищі Маневичі. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України. Йдеться про зайняття гральним бізнесом.
На Волині правоохоронці викрили підпільний гральний заклад

На Волині правоохоронці викрили підпільний гральний заклад

Досудовим слідством по справі встановлено, що зловмисники в приміщені по вулиці Маяковського в райцентрі Маневичі організували гральний заклад, який за попередньою інформацією діяв із 20 лютого. У незаконному закладі в нічну пору, використовуючи комп’ютерну техніку, зловмисники організували надання гральних послуг через мережу Інтернет.

Учора, 26 лютого, на підставі ухвали суду правоохоронці провели санкціонований обшук у приміщенні. Під час обшуку поліцейські вилучили комп’ютерну техніку та документацію. Нині встановлюється коло осіб, причетних до скоєння протиправної діяльності, йдеться в повідомленні Відділу комунікації поліції Волинської області.

Відомості за цим фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України. Йдеться про зайняття гральним бізнесом.  Санкція статті передбачає штраф від 170 тис. до 680 тис. із конфіскацією грального обладнання.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що СБУ у Хмельницькому припинила діяльність незаконного грального закладу, а на Черкащині жінці оголосили підозру за фактом зайняття гральним бізнесом.

20 грудня минулого року, Кабінет Міністрів України заборонив займатися гральним бізнесом під виглядом національних лотерей. Того ж дня міністр МВС Арсен Аваков заявив, що усі гральні заклади в Україні повинні припинити своє функціонування.

16-го січня поточного року Верховна Рада підтримала в першому читанні законопроєкт №2285-д про легалізацію грального бізнесу в Україні. «За» проголосувало 260 народних депутатів.

Виключається положення про можливість розміщення залів ігрових автоматів і букмекерських пунктів в окремих будівлях. Зали гральних автоматів дозволяється розміщувати винятково в готелях (п’ять зірок). Площа таких закладів повинна складати не менше 500 квадратних метрів. Крім того, передбачається збільшення віку гравця з 18 до 21 року, а також встановлюються вимоги до гравців і їхньої ідентифікації, а також жорсткі фінансові санкції за невиконання таких вимог.

У готелі Hilton в Києві планують відкрити казино за 25 млн доларів

В Україні з початку лютого ліквідували 65 гральних закладів

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт