Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

На Вінниччині організаторів покерного клубу взяли під варту

Владислав Стародубцев
Вінницький міський суд обрав запобіжний захід для трьох осіб, яких підозрюють в організації покерного клубу. Згідно з ухвалою суду, двох підозрюваних триматимуть під вартою, а ще одній особі обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.
На Вінниччині організаторів покерного клубу взяли під варту

На Вінниччині організаторів покерного клубу взяли під варту

За процесуального керівництва прокуратури Вінницької області стосовно 3 осіб, підозрюваних у організації забороненого законом грального закладу – покерного клубу судом застосовано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою та цілодобового домашнього арешту.

Так, попередньо, відповідно до рішення Вінницького апеляційного суду,  до всіх трьох підозрюваних застосовано запобіжний захід у вигляді застави у максимальному розмірі – 300 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, а саме 630 тис. грн. У зв’язку із невнесенням визначеного розміру застави, до суду подані клопотання про заміну запобіжного заходу у вигляді застави на тримання під вартою, йдеться в повідомленні прокуратури Вінницької області.

За результатами їх розгляду ухвалами слідчих суддів Вінницького міського суду двом особам запобіжний захід у вигляді застави змінено на тримання під вартою, ще одному – на цілодобовий домашній арешт. На останню ухвалу прокуратурою області готується апеляційна скарга.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, проводяться необхідні слідчі дії з метою з’ясування усіх деталей вчиненого злочину. Відповідальність за незаконне зайняття гральним бізнесом передбачена статтею 203-2 Кримінального кодексу України.

Зазначимо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, 20 грудня минулого року, Кабінет Міністрів України заборонив займатися гральним бізнесом під виглядом національних лотерей. Того ж дня міністр МВС Арсен Аваков заявив, що усі гральні заклади в Україні повинні припинити своє функціонування.

16-го січня поточного року Верховна Рада підтримала в першому читанні законопроєкт №2285-д про легалізацію грального бізнесу в Україні. «За» проголосувало 260 народних депутатів.

Виключається положення про можливість розміщення залів ігрових автоматів і букмекерських пунктів в окремих будівлях. Зали гральних автоматів дозволяється розміщувати винятково в готелях (п’ять зірок). Площа таких закладів повинна складати не менше 500 квадратних метрів. Крім того, передбачається збільшення віку гравця з 18 до 21 року, а також встановлюються вимоги до гравців і їхньої ідентифікації, а також жорсткі фінансові санкції за невиконання таких вимог.

В Україні з початку лютого ліквідували 65 гральних закладів

Кубок України зі спортивного покеру скасували через дії правоохоронців

Правоохоронці «вбивають» клуби спортивного покеру

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт