Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

На тлі звільнення з «Інтера»: шанси Конте повернутися в АПЛ зросли у 9 разів

Владислав Стародубцев
51-річний фахівець – один із фаворитів у лінії компанії 1xBet на наступного головного тренера «Тоттенхема», повідомляє «Рейтинг Букмекерів».
Шанси Конте повернутися в АПЛ зросли у 9 разів

Шанси Конте повернутися в АПЛ зросли у 9 разів

Учора італійську і світову футбольну громадськість сколихнула непересічна подія: тренер, що привів «Інтернаціонале» до першого за десятиріччя «Скудетто», покидає міланський клуб. Причина – розбіжності у поглядах на майбутній розвиток клубу. Конте буцімто і надалі прагнув отримувати кошти на трансфери, щоб зміцнити склад, а президент «Нерадзуррі» Стівен Чжан навпаки – хоче скоротити фінансові витрати, у тому числі не виключений продаж когось з лідерів.

Відхід Конте з «Інтера» підтвердили ввечері. За чутками, чинний чемпіон Серії А повинен заплатити спеціалістові 7,5 млн євро компенсацією за достроковий розрив контракту, який діяв ще рік. 

Відповідно до котирувань букмекера, Антоніо – другий за шансами у лінії на призначення в «Тоттенхем» (27%, 3.74), а головним фаворитом вважається наставник «ПСЖ» Маурісіо Почеттіно (33%, 2.99), який нібито не проти повернення у Лондон, оскільки у Парижі справи йдуть не найкраще. Замикає трійку головних претендентів головний тренер збірної Бельгії Роберто Мартінес, імовірність появи якого у розташуванні «Шпор» – 23% (4.34). Серед кандидатів також фігурує ім’я коваля успіхів амстердамського «Аякса» Еріка Тен Хаага (18%, 5.50).

Цікаво, що ще дві доби тому букмекери не вірили у працевлаштування Конте у «Тоттенхемі», пропонуючи на відповідний сценарій коефіцієнт 34.0 або 3%. Тобто шанси італійця повернутися в АПЛ зросли у 9 разів. 

Під керівництвом Антоніо «Челсі» у сезоні 2016/2017 здобув титул чемпіона АПЛ, а уже в наступній кампанії «Аристократи» разом з італійцем виграли Кубок Англії. Три роки тому він був звільнений із займаної посади. Тоді теж лунали чутки про конфлікт з клубним керівництвом. 

«Тоттенхем» з 62-ма очками посів 7-ме підсумкове місце у національній першості. Першу частину сезону з командою працював Жозе Моурінью, допоки його не звільнили у квітні. З того часу «Шпорами» керував 29-річний Раян Мейсон, який став наймолодшим тренером в історії АПЛ.

Кейн покине «Тоттенхем» – букмекери визначили претендентів на його придбання

Букмекери назвали наступного головного тренера «Реала»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт