Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

На перемогу «Полтави» над запорізьким «Металургом» поставили майже 90 тисяч доларів

Роман Тверденко
Продовжується міжсезоння. Підготовка до нового сезону виходить на фінішну пряму, і українські клуби проводять останні контрольні зустрічі. Деякі з них опиняються на ринку біржі ставок і отримують особливу увагу її клієнтів. І не вперше. «Рейтинг Букмекерів» розповідає про черговий такий матч за участю запорізького «Металурга».

Любителі ставок не надто засмучені черговій поразці запорізької команди. Фото vk.com/fcmetallurgzp

У п’ятницю, 8 липня, у Полтаві проводили товариський поєдинок ФК «Полтава» та «Металург» З. Перед матчем котирування на перемогу господарів дорівнювало 1.5, що цілком логічно з точки зору теперішнього розкладу сил. Перед матчем та у перші хвилини гри на ринку цього матчу не було жодних занадто активних рухів ставок.

Коли рахунок залишається 0:1, а час матчу спливає, то ймовірність протилежного підсумку зустрічі стає меншою, а отже коефіцієнт зростає. Однак не у цьому випадку

На 34-й хвилині запоріжці забили гол. Після цього ринок дещо активізувався. На перемогу «Полтави» коефіцієнт логічно виріс до 2.5 – 2.7. Однак саме після цього гравці вирішили ставити на перемогу господарів матчу. На момент початку перерви на успіх полтавців поставили майже 8 тисяч доларів. Це практично усі гроші ринку підсумків цього поєдинку


На початку другого тайму на перемогу «Полтави» стояло вже понад 29 тисяч американської валюти. До того ж котирування на цей підсумок проти логіки йшло вниз, хоча, як ми розуміємо, коли рахунок залишається 0:1, а час матчу спливає, то ймовірність протилежного підсумку зустрічі стає меншою, а отже коефіцієнт зростає. Однак не у цьому випадку:


Така ж дивина була помічена у букмекера 1xbet. На 55-й хвилині зустрічі на перемогу «Полтави» можна було поставити лише за 1.63


За кілька хвилин господарі отримали шанс зрівняти рахунок найлегшим можливим шляхом у футболі – з пенальті. Цією нагодою полтавці не скористались і схибили з 11 метрів. Однак три хвилини по тому «Полтава» отримала ще одну спробу відкрити рахунок своїх голів у цьому матчі з пенальті. Цього разу удар вийшов точним і у матчі встановилася нічия.

Наступні двадцять з лишком хвилин беттори продовжували чекати на успіх господарів, ставлячи на це свої гроші. І робили це недарма.

На 85-й хвилині полтавці засмутили «Металург» забитим м’ячем, але вже з гри. На той момент дехто з клієнтів біржі вже вирішив ставити на нічию, але більшість все ж віддавала перевагу перемозі господарів, поставивши на це понад 67 тисяч доларів.


За чотири хвилини «Полтава» забила третій м’яч у сітку воріт гостей і зняла усі питання щодо переможця зустрічі. Після другого голу «Полтави» беттори встигли занести на перемогу господарів ще близько 13 тисяч доларів.

Загалом на успіх господарів було поставлено близько 90 тисяч доларів

Таким чином, «Полтава» виправдала сподівання гравців біржі, перемігши, не дивлячись на програш у рахунку аж до 61-ї хвилини. Загалом на успіх господарів було поставлено близько 90 тисяч доларів, з яких близько 13, нагадаю, поставили вже після другого голу полтавців.

Це вже другий матч за участю запорізького «Металургу», який «Рейтинг Букмекерів» взяв до уваги. Раніше ми публікували матеріал про зустріч запоріжців з харківським «Геліосом», у якій любителі ставок також були впевнені у поразці відродженого клубу з берегів Дніпра. Однак у ній запоріжцям забити не вдалося, на відміну від цього матчу. Окрім цього, під підозру букмекерів підпадав матч команди «Россо Неро», яку, нагадаємо, навесні перетворили у «Металург». У лютому їх зустріч з «Колосом» викликала аномальний попит на один з варіантів у лінії, а саме «тотал більше 6,5 голів». Той матч завершився з рахунком 7:0, тобто ставки принесли успіх.

«РБ» не звинувачує когось у чомусь. Ми лише доводимо до відома спільноти речі, які може спостерігати кожен. У своїх матеріалах щодо аномальних ставок на ті чи інші матчі автор користується лише загальнодоступним джерелом і залишає право робити висновки читачам.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі 1
  • ЕС

    Все это xорошо на уважаемым экспертам часто задают вопрос, но на него почему то не кто не отвечает? Биржа это игра друг против друга. Можно и миллион поставить на Полтаву, но что бы вы выиграли должен найтись кто то кто поставит на Металлург, неужели кто то верил в Металлург?? Или большинство поставленыx на Полтаву денег просто вернулась своим владельцам с нулевой прибылью??

Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт