Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

На eSPORTconf Ukraine виступить екс-креативний директор Game Show

Рейтинг Букмекерів
22 лютого 2017 року Києві пройде перша бізнес-конференція про кіберспорт в Україні eSPORTconf Ukraine. У заході візьме участь Іван Данішевський – екс-креативний директор медіахолдингу Game Show. Про це «Рейтингу Букмекерів» повідомили в прес-службі компанії-організатора івенту Smile-Expo.

На eSPORTconf Ukraine виступить Іван Данішевський

Іван Данішевський в своїй доповіді поговорить про стартап-проекти в кіберспорті, розповість про світові інноваційні технології (в тому числі про свої проекти з нейронних мереж і AI-аналітиці), а також розкриє секрети привабливості кіберспорту як інвестиційної ніші.

Також Данішевський розкриє унікальні статистичні дані з eSports-стрімінгу та реальні показники різних stream-студій з кіберспортивних заходів. Ці дані – частина власного галузевого проекту спікера.

На рахунку Івана Данішевського – організація і проведення великих кіберспортивних турнірів в Азії (в тому числі Garena Star League) і кілька локальних галузевих змагань в Україні. Брав участь у відкритті популярного ігрового телеканалу Game Show. Раніше спікер працював креативним директором медіахолдингу Game Show і керівником стрімінгу в кіберспортивній організації Garena. Володіє п’ятирічним стажем в сфері кіберспорту.

Конференція eSPORTconf Ukraine 2017 збере підприємців, інвесторів, а також представників гральної індустрії України та країн СНД. В рамках заходу спікери поговорять про динаміку розвитку кіберспорту в СНД, країнах Європи і світі, перспективи українського кіберспортивного беттингу, можливості повторного зарахування кіберспорту до офіційних спортивних дисциплінах в Україні та ймовірності визнання eSport олімпійським видом спорту.

Нагадаємо, що в заході також візьме участь генеральний директор Української асоціації ігрової індустрії (УАІІ) Ірина Сергієнко, менеджер складів кіберспортивного клубу Team Spirit Руслан Бургін і представник кіберпідрозділу ФК «Динамо» Київ Арсеній Салай.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт