Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

На eSPORTconf Ukraine виступить директор з маркетингу Agency of Internet Rights

Рейтинг Букмекерів

На eSPORTconf Ukraine виступить Микола Рогинець

Микола Рогинець в своєму виступі поділиться з відвідувачами eSPORTconf Ukraine досвідом просування YouTube-каналів в рамках конференції.

Спікер – сертифікований фахівець Audience Growth і Digital Rights від компанії YouTube. Займався стратегічним плануванням фестивалю відеоблогерів «ВидеоЖара». Навчає успішному веденню каналу на інтернет-платформі в авторському відеоблозі («Хай дивляться»), а також консультує з даного питання на сторінках великих мережевих видань («Forbes Україна», AIN.UA). У сфері продажів, маркетингу і розвитку бізнесу в Інтернеті і на IT-ринку працює більше десятка років.

AIR – одна з найбільших мультиканальних YouTube-мереж в СНД, агрегатор каналів, входить в топ-10 світових мереж за кількістю переглядів. До кінця 2016 року AIR охоплювала близько 45 000 YouTube-каналів, їхня кількість постійно зростає. Організація AIR також включає в себе агентство зі зв’язку з рекламодавцями і академію відеоблогінга. У AIR Academy, в тому числі, навчають веденню каналів напрямку Gaming.

Конференція eSPORTconf Ukraine 2017 збере підприємців, інвесторів, а також представників гральної індустрії України та країн СНД. В рамках заходу спікери поговорять про динаміку розвитку кіберспорту в СНД, країнах Європи і світі, перспективи українського кіберспортивного беттингу, можливості повторного зарахування кіберспорту до офіційних спортивних дисциплінах в Україні та ймовірності визнання eSport олімпійським видом спорту.

Нагадаємо, що в заході також візьме участь генеральний директор Української асоціації ігрової індустрії (УАІІ) Ірина Сергієнко, менеджер складів кіберспортивного клубу Team Spirit Руслан Бургін, представник кіберпідрозділу ФК «Динамо» Київ Арсеній Салай, екс-креативний директор медіахолдингу Game Show Іван Данішевський, а також головний редактор порталу gameinside.ua, керівник клубу для кіберспортсменів ASUS CyberZone Геннадій Веселков.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт