Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Мочалова: «Букмекерський бізнес в Україні буде продаватися дорого»

Сергій Гумен
Голова ГО «Підтримка легалізації грального бізнесу» Олена Мочалова в черговий раз поділилася думкою про узаконення азартних ігор в Україні.
Мочалова: «Букмекерський бізнес в Україні буде продаватися дорого»

Мочалова: «Букмекерський бізнес в Україні буде продаватися дорого»

Голова ГО «Підтримка легалізації грального бізнесу» Олена Мочалова в інтерв’ю виданню «Голос» висловилася про те, кому найбільш вигідна легалізація грального бізнесу в Україні.

– По прийняттю закону про легалізацію грального бізнесу була дуже широка кампанія. Кому він був найбільш вигідний? Це політичні кола, бізнес-кола?

– Політикам воно було все одно. Мені здається, скоріше, бізнес-кола. Я дуже підтримувала легалізацію грального бізнесу, але це не повинно бути однією з позицій обіцянок президента під час виборів. Ну, якось неправильно, це не той випадок. Це не зібрати багато врожаю або працевлаштувати людей, це трохи токсично. Тому тут більше питання в бізнесі. Бізнес втомився працювати нелегально, тому що він важко потім продається, а якщо продається, то дуже дешево. Тут швидше питання в продажу чийогось великого бізнесу за дуже великі гроші. Тому що в загальному обсязі заплачених за цей закон грошей, якщо брати всім-всім-всім, я думаю, мільйонів до чотирьох доларів за цей закон було заплачено, за його прийняття. Продаж одного з найбільших операторів ринку в сегменті українського бізнесу буде коштувати від 200 мільйонів доларів, і мені здається, люди, що займаються гральним бізнесом, точно вміють рахувати й правильно робити ставки. Тому ставка зроблена, вона зіграла.

– Але сам закон так собі, не має сенсу?

– Зверніть увагу, що в деяких сегментах бізнесу є адекватні норми. Це, наприклад, букмекерські контори. Там все нормально, все як у світі. І сильно ніхто за цю букмекерку особливо не втягувався в суперечки. Якщо за ігрові автомати боролися, билися, якщо навколо казино було багато дискусій і хвилювання бізнесу, то чомусь букмекерські компанії дуже тихо і спокійно до цього поставилися. Мене це схиляє до думки, що букмекерський бізнес в Україні буде продаватися дорого і їм все одно, як воно буде далі працювати. Їм треба просто довести до розуму, взяти документ в руки, заплатити за нього гроші, взяти гроші та розбігтися. Впевнена, це підготовка до цього.

«Рейтинг Букмекерів» писав, що керівник практики вирішення спорів компанії ETERNA LAW Андрій Астапов розповів, які переваги надає закон про гральний бізнес для розвитку економіки України.

Легалізація азартних ігор: Кучухідзе спрогнозував, коли регулятор видасть першу ліцензію

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт