Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Міністр: «До грального ринку України є серйозна зацікавленість букмекерських контор»

Сергій Гумен
Міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов заявив, що до українского грального ринку проявляють великий інтерес міжнародні мережі.
Міністр: «До грального ринку України є серйозна зацікавленість букмекерських контор»

Міністр: «До грального ринку України є серйозна зацікавленість букмекерських контор»

До грального ринку України проявляють інтерес як вітчизняні, так і міжнародні гравці. Про це в коментарі виданню «Укрінформ» розповів міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов.

«Ми на першому засіданні Міжвідомчої робочої групи з координації діяльності органів виконавчої влади щодо створення належних умов для проведення виборів 25-го жовтня заслухали членів робочої групи. Фактично вже є формальні й неформальні звернення у Міністерства фінансів. Мало хто розуміє, як буде працювати орган, тому звертаються куди завгодно.

Є дуже великий інтерес, в тому числі й у міжнародних мереж, є серйозна зацікавленість букмекерських контор, є зацікавленість лотерейних операторів. Тому, я думаю, що інтерес буде великий, коли комісія почне працювати, будуть видаватися ліцензії», – заявив Немчінов.

Політик зазначив, що, згідно з профільним законом, комісія буде регулювати ті напрямки, які до цього були заборонені.

«Мова йде про дозвіл роботи ігрових автоматів, але відповідно до вимог, це розташування 500 метрів від найближчого навчального закладу, сплати до бюджету, офіційні працівники. Це правила гри, і водночас це легалізація того, що і так відбувається – букмекерська діяльність, лотерейна діяльність і т.д.», – сказав міністр.

Також, за його словами, законом регулюються і певні види спорту, які не належать до грального бізнесу.

«У перехідних положеннях є три види спорту: більярд, боулінг і спортивний покер, які є офіційними видами спорту і не належать до грального бізнесу», – сказав Немчінов.

Міністр додав, що будь-яка легалізація сприятиме перш за все тому, що люди, залучені в гральний бізнес, будуть працювати в офіційному полі.

«У тому числі це буде стосуватися так званих інтернет-клубів, всього, що ми бачимо в сюжетах інформаційних каналів. Або в самих містах бачимо закриті вивіски. Я вважаю, що легалізація грального бізнесу виведе всі ці заклади з тіні або просто змусить закритися нелегальну діяльність шляхом конкуренції. Комісія покликана не допускати псевдолотерей, псевдоігор, псевдоавтоматів, тільки перевірений програмний продукт, тільки ліцензовані установи, тільки люди, які офіційно працюють», – підкреслив міністр Кабінету Міністрів.

«Рейтинг Букмекерів» повідомляв, що політолог-міжнародник Антон Кучухідзе назвав регіони України, де з нетерпінням чекають повноцінного відкриття грального бізнесу.

«Божевільний інтерес, не цікавиться тільки лінивий»: експерт – про беттинг-ринок України

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт