Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Минай» – «Олімпік»: букмекери спростували думки Владислава Гельзіна

Олександр Дузь
Минулого тижня в українському футболі знову почали багато говорити про договірні матчі. В центрі скандалу вже вкотре опинився президент «Олімпіка» Владислав Гельзін, на думку якого зустріч донеччан з «Минаєм» була підозрілою.

Футбольний клуб «Олімпік» уважно слідкує за рухом букмекерських коефіцієнтів. За словами Гельзіна, власний аналітик команди проінформував про підозрілу активність у котируваннях під час зазначеного матчу. Президент повідомив про цей інцидент виконавчого директора УПЛ Євгена Дикого, зауваживши, що на полі відбувається «суддівське свавілля» і йому відомо про 10 тисяч доларів, які були поставлені на перемогу закарпатської команди.

«Рейтинг Букмекерів» проаналізував коефіцієнти матчу «Минай» – «Олімпік» багатьма доступними методами і не знайшов у них нічого особливого. У котируваннях відкриття та закриття лінії суттєвої різниці зафіксовано не було. Всі ринки оновлювались логічно і без різких змін, що могло би свідчити про активні грошові рухи. Крім того, деякі контори навіть збільшували коефіцієнт на «Минай» у прематчі та лайві, а вхід великих сум на ринок мав би його зменшувати.

Наше видання звернулося до провідних букмекерів з метою підтвердження чи спростування цих висновків. Аналітики контор аномальну активність на матчі «Минай» – «Олімпік» не зафіксували. Зустріч пройшла в звичному режимі. Можливість робити ставки була доступною як до старту гри, так і під час неї. Багатьом відомо, що букмекери зазвичай блокують підозрілі матчі, знімаючи їх з лайву, а іноді і з прематчу. Проте цього не було в конторах, з представниками яких поспілкувався «Рейтинг Букмекерів».

Наш ресурс вже надіслав відповідний лист у Комітет з етики та чесної гри УАФ для отримання роз’яснень щодо цього матчу загалом та суперечливих висновків президента «Олімпіка» Владислава Гельзіна зокрема. Ми обов’язково проінформуємо наших читачів про подальший розвиток ситуації, тож підписуйтесь на новини «Рейтингу Букмекерів», щоб не пропустити нічого цікавого зі світу ставок та спорту! 

Раніше голова Комітету з етики та чесної гри УАФ Франческо Баранка повідомляв про більш ніж 50 підозрілих матчів, в яких брали участь команди Гельзіна

Букмекерська контора Pin-up bet пропонує всім новим гравцям бонус до 10 000 гривень!

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт