Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Мейвезер за три роки програв на ставках 50 мільйонів доларів

Сергій Гумен
Автор блогу «Фора нуль» на ua.tribuna.com розповів про захоплення ставками колишнього боксера Флойда Мейвезера. Через цю пристрасть відомий американець програв близько 50 мільйонів доларів за останні кілька років.
Мейвезер за три роки програв на ставках 50 мільйонів доларів

Мейвезер за три роки програв на ставках 50 мільйонів доларів

Крім дорогого і красивого життя у Флойда Мейвезера є велика пристрасть – ставки. На них він виграв сотні тисяч доларів. Програв ще більше. ESPN робив дослідження на цю тему: Флойд ставить в основному на НХЛ, НБА, НФЛ і футбол. При цьому грає він виключно в букмекерській конторі CG Technology. Однак в самій конторі цю інформацію не підтверджують через політику компанії.

Флойд ставить великі суми (близько мільйона доларів), хоча в 2013-2014 роках все було не так – він вважав за краще невеликі (по його мірках) ставки в районі 50 тисяч. ESPN пише, що виграш від таких невеликих ставок не приносив йому ніякого задоволення, і Мейвезер вирішив перейти на великі суми.

Флойд хотів поставити на себе перед боєм з Макгрегором. Мейвезер намагався завантажити 87 тисяч на власну перемогу до 10 раунду в бою проти Конора, а ще зарядити невідому суму на результат (свою перемогу). Однак букмекери відмовилися прийняти ставку, як від самого Флойда, так і від його представників. Пізніше боксер відмазувався і говорив, що ніколи на себе не ставив.

За різними даними, з 2017 року Мейвезер втратив на ставках 50 мільйонів доларів. Цієї теми торкався і Макгрегор. Ірландець сказав, що Флойду потрібно кидати шкідливу звичку, щоб не зробити собі гірше. 50 Cent стверджував, що через програші боксер влаштовував бійки в гральних клубах.

Флойд не приховує захоплення ставками й, більш того, пишається цим. За даними джерела з оточення Мейвезера, у нього є ціла компанія, яка робить ставки від своїх імен, щоб боєць не світився перед пресою.

Журналісти навіть не ставлять йому запитання про ставки. Флойд відкритий до спілкування про свої фінанси, регулярно виставляючи багатства в соціальних мережах. А одним з нечисленних коментарів на тему ставок Мейвезер вбив все бажання у ЗМІ питати про це: «У мене є гроші та спортивна інтуїція. Якщо я вважаю, що подія завершиться бажаним мені результатом, то я ставлю. Життя одне – у нас є право ризикувати».

Флойд Мейвезер виграв $22 800, поставивши на поразку Кличка

Флойд Мейвезер хоче зав’язати зі ставками і купити клуб НБА

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт