Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Медаль за відвагу»: Paddy Power виплатив виграш по божевільній ставці, яка програла

Олександр Веселов
Букмекерська контора Paddy Power ефектно підкреслила увагу до власних клієнтів, відстеживши чудернацьку ставку, для успіху якої не вистачило зовсім трохи. Але це не завадило букмекеру винагородити відчайдушного гравця.
Якщо Арсен Венгер не зможе – букмекер допоможе!

Якщо Арсен Венгер не зможе – букмекер допоможе!

Глен Меннінг, 44-річний будівельник з графства Північний Йоркшир, поставив 2 фунти на те, що в матчі першого туру АПЛ між «Арсеналом» і «Ліверпулем» Тео Волкотт заб’є перший гол, а дуель в підсумку завершиться з рахунком 4:4.

Впродовж гри беттор пережив різнобарвну палітру емоцій, адже на 30-й хвилині, за рахунку 0:0, Тео Волкотт не реалізував пенальті, а вже через хвилину все-таки забив перший гол в матчі, в якому з 75-ї хвилини рахунок був 3:4 на користь гостей. Тобто для тріумфу божевільної ставки не вистачало лише одного гола від «Арсенала». Щоправда, 15 хвилин гострих переживань не увінчались успіхом, але фінальний свисток арбітра не став крапкою емоційного вечора…

«Я не міг повірити, що виграш був так близько, неймовірно, наскільки подібна ставка наблизилась до успіху. А коли мені зателефонували із Paddy Power, я взагалі перебував у шоці – припускав, хтось мене розігрує. Але все було по-справжньому», – цитують Глена Меннінга на блозі Paddy Power.

Букмекер так пояснив свої дії: «Божевільні ставки такого роду ми поважаємо – перед початком матчу більшість людей висміяли б подібний прогноз Глена, а тепер ми не можемо повірити, як близько до перемоги він був. Тому ми дійшли згоди, що єдиний вірний шлях – виплатити виграш по ставці. Глен знав, що робив, і його можна назвати чемпіоном дня серед наших гравців».

Нещодавно ми інформували про іншу дивовижну ставку одного із клієнтів Paddy Power, яка завершилась гучним і несподіваним успіхом.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт