Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Все про матч Уельс – Україна 05.06.2022: прогнози, ставки, коефіцієнти букмекерів — «Рейтинг Букмекерів»

Ярослав П'ятницький
Матч збірної України проти Уельсу: коефіцієнти і ставки кращих букмекерів, статистика команд, оцінка шансів, чого очікувати від матчу 5-го червня.

wales-ukraine

Матч Уельс – Україна 05.06.2022: прогнози, ставки

«Рейтинг Букмекерів» пропонує великий інформаційно-аналітичний матеріал щодо вирішальної гри для нашої збірної. До вашої уваги цінна інформація щодо прийдешнього матчу – цікава статистика, історія зустрічей, прогнози та коефіцієнти. Дочитайте нашу статтю до кінця, якщо хочете знати всі деталі про поєдинок Україна – Уельс ЧС-2022.

Аналіз матчу Уельс – Україна (05.06.2022)

Національна команда України за крок до другого виходу на чемпіонат світу у своїй історії. Позаду потужний матч проти Шотландії, в якому підопічні Олександра Петракова впевнено відсвяткували перемогу (3:1), попереду ще одне протистояння на виїзді з британською збірною – цього разу з Уельсом.

Характеристика Уельс Україна
Місце в рейтингу ФІФА 18 27
Найкраще досягнення на ЧС Чвертьфінал Чвертьфінал
Вартість складу €143,6 млн €214,5 млн
Найдорожчий гравець Девіс €20 млн Малиновський €30 млн
Головний тренер Роб Пейдж Олександр Петраков

Суперники перетиналися у своїй історії тричі. Двічі це відбулося ще в далекому 2001-му році в рамках кваліфікації до чемпіонату світу-2002. У Кардіффі, а потім у Києві було зафіксовано однаковий результат – 1:1.

У 2016-му році збірні зустрічалися в товариському поєдинку на НСК «Олімпійський». Українці здобули мінімальну перемогу, а переможний гол записав собі в актив Ярмоленко, який зараз в статусі капітана та лідера команди намагається вивести збірну на майбутній мундіаль.

Окрім Андрія, переможний досвід над валлійцями мають Тарас Степаненко, Олександр Караваєв, Андрій П’ятов і Сергій Сидорчук, які досі надягають синьо-жовту форму.

Прогноз на матч

Прийдешній поєдинок проти валлійців є черговим надважливим випробуванням для нашої збірної, за яким буде спостерігати вся країна. Прогноз на матч Україна – Уельс з патріотичної точки зору може бути лише один – довгоочікуваний вихід збірної України на світовий мундіаль.

«Дракони» не входять до числа топ-збірних, але мотивація в них теж величезна. Адже не кожного дня випадає історичний шанс зіграти на чемпіонаті світу. Підтримка рідних трибун, звісно, додасть їм впевненості у своїх силах, проте перед валлійцями у футболістів України точно не будуть трястися ноги. Віримо, що голкіпер господарів декілька разів діставатиме м’яч із сітки власних воріт.

Вашій увазі прогнози експертів та партнерів «Рейтингу Букмекерів»:

Ставки на матч

Букмекер «Фан Спорт» не бачить явного фаворита у майбутньому матчі. Коефіцієнт на перемогу «драконів» в основний час становить 2.77, а на прохід – 1.85 (ймовірність виходу на ЧС – 51%).

Нічия – 3.03, а перемога України – 2.98. Прохід збірної України з урахуванням можливих овертаймів та серії пенальті оцінюється в 1.95 (ймовірність 49%).

Гол «синьо-жовтих» йде за коефіцієнт 1.45, індивідуальний тотал більше 1,5 – 3.00. На ставку «обидві команди заб’ють» букмекер дає кеф 2.04.

Котирування на голи окремих футболістів:

  • Андрій Ярмоленко – 3.40
  • Роман Яремчук – 3.40
  • Артем Довбик – 3.74
  • Руслан Маліновський – 4.32
  • Олександр Зінченко – 6.50
  • Михайло Мудрик – 10.00
  • Гарет Бейл – 3.74
  • Аарон Ремзі – 5.00

Всі прогнози та ставки на матч Уельс – Україна доступні на цій сторінці «Рейтингу Букмекерів».

Аналіз виступів збірної України в турнірі

Українська національна команда за вісім матчів у групі зіграла внічию аж шість разів. Втім, це не завадило нам зайняти друге місце та пройти до плей-оф – допомогли важливі гостьові перемоги над Фінляндією та Боснією.

tabl-ukr

А впевнена звитяга проти збірної Шотландії у першому стиковому матчі за вихід на ЧС-2022 (1:3) досі стоїть перед очима вболівальників та дарує надію на підсумковий тріумф.

Аналіз виступів збірної Уельсу в турнірі

На груповому етапі відбір на ЧС-2022 Уельс програв лише один матч з восьми – у першому турі на виїзді проти збірної Бельгії.

З головним суперником за друге місце у групі, збірною Чехії, валлійці взяли 4 очки – перемога вдома і нічия в гостях. Саме ці результати і дозволили «драконам» випередити Чехію в таблиці на одне очко.

У 1/2 плей-оф Уельс приймав вдома збірну Австрію та здобув перемогу з рахунком 2:1. Дубль в активі головної зірки команди – Гарета Бейла.

ФОТО-ТАБЛИЦЯ

Склад збірної України

Стартовий склад національної команди ми дізнаємося приблизно за годину до початку матчу. Втім, можемо припустити, що він не буде відрізнятися від попередньої гри із шотландцями:

Бущан – Караваєв, Забарний, Матвієнко, Миколенко – Степаненко, Зінченко, Маліновський – Ярмоленко, Циганков, Яремчук.

У поєдинку із Шотландією українцям вдалося уникнути травм. Щобільше, Олександр Петраков у другому таймі використав усі заміни, щоб освіжити гру та дати перепочинок ключовим виконавцям. Отож були замінені практично всі гравці групи атаки та півзахисту – лише Зінченко відіграв від свистка до свистка.

Склад збірної Уельсу

Валлійці у попередньому матчі Ліги націй проти Польщі (поразка 1:2) цілеспрямовано виставили другий склад, аби поберегти лідерів на історичний матч – Уельс може вийти на чемпіонат світу вперше з 1958-го року.

«Найважливіший матч у нас буде в неділю. Тут немає негативного ставлення до Польщі, але своїх найтоповіших гравців я не став наражати на небезпеку. Зберегли сили Бейла, Ремзі та Аллена. Подивимося, що буде 5-го червня, але це найважливіший поєдинок», – зізнався на післяматчевій прес-конференції головний тренер команди Роб Пейдж.

Факти про команду збірної України

  • У 2021-му році українці провели 18 матчів у всіх турнірах. Вісім з них закінчилися з рахунком 1:1.
  • Протягом кваліфікації до ЧС-2022 «синьо-жовті» забивали у середньому 1.38 гола за гру, а пропускали рівно один м’яч.
  • Ставка «обидві команди заб’ють» зіграла у всіх 4-х останніх матчах за участю збірної України.
  • Підопічні Петракова не йдуть з поля без забитого м’яча протягом останніх 11-ти поєдинків. Востаннє «синьо-жовті» не відзначилися голом ще в 1/4 Євро проти збірної Англії (0:4).

Факти про команду збірної Уельсу

  • На груповому етапі кваліфікації до ЧС-2022 британці жодного разу не програли на своєму полі – 2 перемоги та 2 нічиї.
  • В середньому протягом відбору Уельс забивав 1.75 гола за гру, а пропускав – 1.12.
  • Валлійці відзначалися у воротах суперників щонайменше одного разу в останніх 7 матчах. Востаннє футболісти збірної Уельсу не забивали ще на початку вересня, у матчі проти Естонії (0:0).

Картки збірної України

У групі відбору наша команда отримала 11 жовтих карток – з них дві має Зінченко. Ще по одному попередженню у Миколенка, Ярмоленка, Кривцова, Марлоса, Бущана, Малиновського, Соболя, Забарного та Матвієнка. У пасиві Віталія Миколенка також є пряма червона картка.

Картки збірної Уельсу

Загалом гравці британської збірної отримали 16 попереджень протягом групового турніру. Найбільше «гірчичників» у пасиві Кіффера Мура – 3. По дві картки у Вілсона, Ампаду, Робертса і Моррела.

Статистика голів за часом матчу

Українці у групі частіше забивали в перших таймах. Рахунок за цим показником – 6:5. А от пропускали ми більше у других половинах матчів – шість проти двох.

Валлійці порівну забивають в обох половинах гри – по сім разів у першому та другому таймах. Пропускали наші суперники більше у перших половинах – шість проти трьох.

stat

Шанси збірної України на перемогу

На думку букмекерів та експертів, обидві команди мають майже однакові перспективи в контексті виходу на чемпіонат світу-2022 в Катарі.

Відповідно до букмекерських котирувань, шанси України на прохід – 49%.

Останні матчі України

  • Шотландія – Україна 1:3
  • «Рієка» – Україна 1:1
  • «Емполі» – Україна 1:3
  • «Боруссія» (М) – Україна 1:2
  • Боснія та Герцеговина – Україна 0:2

ukr-info

Шанси збірної Уельсу на перемогу

«Дракони» мають незначну перевагу внаслідок гри на власному полі. В усьому іншому шанси для обох збірних вважаються майже рівними.

Якщо брати до уваги коефіцієнти Уельс – Україна від букмекерів, ймовірність проходу команди Роба Пейджа – 51%.

Останні матчі Уельсу

  • Польща – Уельс 2:1
  • Уельс – Чехія 1:1
  • Уельс – Австрія 2:1
  • Уельс – Бельгія 1:1
  • Уельс – Білорусь 5:1

Часті питання (FAQ)

Чи будуть глядачі на матчі Уельс – Україна 05.06.2022?

Так, цей поєдинок буде відбуватися за повної присутності уболівальників на стадіоні.

Де знайти останні новини про матч?

Прогнози, новини, інтерв’ю та інші цікаві матеріали на «Рейтингу Букмекерів» щодо ігор нашої збірної доступні за цим посиланням.

Де буде проходити матч Уельс – Україна 05.06.2022?

Гра відбудеться на стадіоні «Мілленіум» (Кардіфф, Уельс). Початок поєдинку заплановано на 19:00 за київським часом.

На яких ТВ каналах будуть показувати матч Уельс – Україна 05.06.2022?

Побачити протистояння збірної Уельсу та збірної України можна на каналі «Футбол 1» та «Індиго TV» (тимчасовий транслятор контенту каналу «Україна»), який доступний на платформі MEGOGO.

Де можна купити квитки на матч Уельс – Україна 05.06.2022?

Перепустки на стадіон доступні на офіційному сайті УЄФА та у касах арени.

Хто фаворит матчу Уельс – Україна?

Букмекери не бачать явного фаворита у цій парі, шанси обох команд вважаються майже рівними.

Де знайти прогнози на матч Уельс – Україна?

Прогнози на гру доступні на цій сторінці «Рейтингу Букмекерів».

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт