Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Матч Долгополова проти Монтейра підозрюють у договірному характері

Тарас Гончар
Перша ракетка України Олександр Долгополов програв бразильцю Тьяго Монтейрі в рамках стартового раунду американського турніру серії ATP 250 у Вінсон-Сейлемі (6:3, 6:3). Прийом ставок на матч був припинений низкою великих букмекерів після того, як незадовго до його початку коефіцієнт на перемогу українця став різко зростати.

Олександра Долгополова підозрюють у договірному матчі

63-тя ракетка світу Долгополов зустрічався зі 114-м номером ATP Монтейром, який з семи своїх хардових матчів рівня основних сіток ATP не виграв жодного.

Першою ставки на матч перестав приймати БК Pinnacle, у якій коефіцієнт на перемогу Долгополова становив 1.36 за дві години до гри, після цього він за 20 хвилин виріс до 1.63, передає портал sportdw.com.

Як змінювалися коефіцієнти на перемогу Монтейра на bet365

Через годину на Bet365 коефіцієнт на перемогу екс-13-ї ракетки світу становив уже 2.37, а ще через кілька хвилин на Coral – 2.50. За 15 хвилин до початку матчу коефіцієнт Долгополова на Betfair був 3.15 (ймовірність перемоги – 32% проти початкових 74%).

Коефіцієнти на матч Долгополова проти Монтейра за 15 хвилин до гри

У четвертому геймі матчу Долгополов втратив подачу після двох поспіль подвійних помилок, а за всю 55-хвилинну зустріч не мав жодного брейк-пойнта, що за останні два сезони з ним траплялося тільки двічі (на «Шоломі» проти Роджера Федерера).

28-річний українець виступав з тейпом на нозі і раніше в цьому сезоні переніс травму гомілковостопного суглобу, проте з тейпом він грав і в Цинциннаті, і на його статус фаворита це не впливало – ставочна активність почалася тільки за дві години до матчу з Монтейром.

https://youtu.be/uQxpFzZkRcw

Додамо, раніше в цьому сезоні тенісний антикорупційний орган TIU заявив, що не вважає незвичайну ставочну активність безумовним показником договірного характеру матчу. Відносно матчу у Вінстон-Сейлемі представник TIU підтвердив The Times, що його обставини перевіряються після того, як були отримані повідомлення від низки букмекерів.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт