Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Маркевич запропонував свій формат продовження сезону УПЛ

Владислав Стародубцев
Колишній головний тренер збірної України Мирон Маркевич вважає, що чемпіонат України можна дограти шляхом проведення двох матчів на тиждень. Про це він повідомив в коментарі прес-служби УАФ, інформує «Рейтинг Букмекерів».
Маркевич запропонував свій формат продовження сезону УПЛ

Маркевич запропонував свій формат продовження сезону УПЛ

«Що робити з Favbet Лігою?  Ви самі розумієте, що це все залежить від ситуації не тільки в нас, але й в Європі, де пандемія ніяк не піде на спад. Звичайно, хотілося б закінчити турнір, тільки так буде найправильніше.

Було б не важко проводити по два тури на тиждень. Якби в середині травня продовжити змагання, то можна безболісно дограти сезон. Але знову ж таки, тут усе залежить від того, як проявлятиме себе вірус. Хочеться вірити, що у світі сучасних технологій учені знайдуть йому протидію.

Чи засмутився від новини про перенесення Євро на 2021-й рік? Яке може бути засмучення, якщо не було іншого виходу. А що стосується збірної, то, можливо, це нам і на руку. Набере свої найкращі кондиції Андрій Ярмоленко, відновляться після травм Тарас Степаненко, Роман Яремчук.

Можна розраховувати, що до 2021-го року інші молоді футболісти доростуть до національної команди. Той же Лєднєв, якщо не зменшить обертів, цілком може стати бойовою одиницею для головної команди країни. Засмучення є тільки тому, що цього літа ми взагалі не побачимо такий цікавий турнір.

Важливо, щоб збірна за рік не стала слабшою. Поточний рівень гри команди Андрія Шевченка високий, тому хочеться побажати, щоб «Синьо-жовті» продовжували нас тішити своїми результатами», – сказав фахівець.

Раніше повідомлялося, що букмекери не вірять, що чемпіонат України вдасться дограти. Наразі у Favbet Лізі лідирує донецький «Шахтар», в активі якого 59 очок. На другому місці розташувалася луганська «Зоря», що випереджає київське «Динамо» за додатковими показниками.

Шевченко пригадав дебютні матчі у складі збірної України

Букмекери: чи зможе збірна України перемогти у «групі смерті» Ліги націй?

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт