Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Маркетингове агентство Digital Choo представило платформу «Заряджені перемагати» для БК Parimatch

Тарас Гончар
Букмекерська компанія Parimatch провела ребрендинг, запустивши нову комунікаційну платформу «Заряджені перемагати!». Про те, як створювалася кампанія, «Рейтингу Букмекерів» розповіли організатори кампанії.
DC_cover

Маркетингове агентство Digital Choo представило платформу «Заряджені перемагати» для БК Parimatch

Ребрендинг Parimatch реалізувало маркетингове агентство Digital Choo (DC). Робота над проектом велася більше восьми місяців. Нова комунікаційна платформа здивувала своєю сміливістю як в колірному візуально-стилістичному виконанні, так і енергійністю, мінімалізмом, динамікою свободою прояви своїх почуттів.

«Багато років роботи заклали вже на рівні ДНК команди здатність мислити масштабно, з можливістю крос-регіональної адаптації подібного роду креативу на широке коло країн використання, з урахуванням специфіки і відмінностей регіону. Для СНД ролик був адаптований і відтворений без використання людей, при цьому за своєю потужністю, заряду і передачі духу бренду нітрохи не поступається основній глобальній версії з уособленням споживача в нашому головному герої», – прокоментувала кампанію СЕО агентства Digital Choo Ірина Курочкіна.

https://youtu.be/M4aviUrFnE4

Суть нової платформи «Заряджені перемагати» в людях, які не терплять півтонів і завжди хочуть йти далі і отримувати більше,  щодня і в кожній справі.

«Я люблю нестандартні ідеї і динамічні ролики зі складною логістикою постпродакшену – в новій кампанії було все. І це було круто! Я гордий, що такий кейс з’явився в моєму портфоліо», – заявив режисер проекту Бен Ніколас.

https://youtu.be/M4aviUrFnE4

">

У процесі створення візуального стилю дизайнери надихалися глобальними трендами сучасного дизайну. В результаті оновлений логотип отримав різкість і динаміку замість більш плавних кутів, а форми, лінії і шрифти виконані в неоновому кольорі electric yellow.

Нагадаємо, що Parimatch провів ребрендинг із залученням Конора Макгрегора. Крім того, директор зі зв’язків з громадськістю букмекерської компанії Вадим Місюра розповів про перспективи легалізації грального бізнесу на території України.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт