Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Манчестер Юнайтед» – «Челсі»: котирування букмекерів на матч АПЛ

Владислав Стародубцев
В рамках 6-го туру англійської Прем’єр-ліги лондонський «Челсі завітає на «Олд Траффорд», де зустрінеться з «Манчестер Юнайтед». Читайте бетторське прев’ю від «Рейтингу Букмекерів», щоб дізнатися, які коефіцієнти на цей матч пропонує букмекерська компанія Favbet.
«Манчестер Юнайтед» - «Челсі»: котирування букмекерів на матч АПЛ

«Манчестер Юнайтед» – «Челсі»: котирування букмекерів на матч АПЛ

Відповідно до розрахунків букмекера, манкуніанці мають дещо більше шансів перемогти, аніж лондонці. На перебіг подій, за яким «Манчестер Юнайтед» здобуде три очки, пропонують укласти парі за 2.42, на звитягу «Челсі» можна «зарядити» за 2.90. Імовірність нічийного результату оцінили коефіцієнтом 3.65.

У відсотковому співвідношенні перемога «Червоних дияволів» – 40%, нічия – 27% ймовірності, перемога «Аристократів» – 33% ймовірності.

Якщо ви впевнені, що команди проб’ють тотал більше 2,5 голів, до вашої уваги коефіцієнт 1.62 (59%), тоді як на «низ» можна укласти парі за 2.32 (41%). Ставку за 3.75 (27%) розрахують як виграшну, якщо підопічні Уле Гуннара Сульшера тріумфують з форою (-1), на аналогічний результат (-1), але на користь команди Френка Лемпарда, пропонують поставити за 4.70 (21%).

Імовірність варіанту обидва колективи заб’ють оцінили у 62% (коефіцієнт – 1.54). Водночас на сценарій, за яким бодай один з голкіперів залишить власні ворота «сухими», встановлене котирування 2.50 (38%). Новачок «Манчестер Юнайтед» Едінсон Кавані – найімовірніший автор забитого голу у складі господарів (2.40, 42%). За «Челсі» найкращі шанси відзначитися має німець Тімо Вернер (2.60, 38%).

Найбільш можливий підсумок зустрічі – результативна нічия (3.55, 28%). Найімовірніший точний рахунок – нічия 1:1 (6.70, 15%).

Статистичні факти про матч «Манчестер Юнайтед» – «Челсі» 

  • В рамках АПЛ команди зустрічалися 152 рази: 62 перемоги (40%) у «Манчестер Юнайтед», 45 звитяг (30%) у доробку «Челсі», у 45 зустрічах (30%) переможця виявити не змогли;
  • Безпрограшна домашня серія «Червоних дияволів» в матчах з «Аристократами» налічує сім поєдинків. Востаннє лондонці перемагали на «Олд Траффорд» в АПЛ у травні 2013-го року (1:0);
  • У 10 домашніх матчах з «Челсі» «Манчестер Юнайтед» не пропускає більше ніж 1 гол;
  • В попередніх трьох поєдинках «Аристократи» забили у ворота «Червоних дияволів» лишень один гол. Статистика забитих і пропущених м’ячів 7:1 на користь манкуніанців.
  • Команди пробивали тотал більше 2,5 голів у останніх чотирьох матчах «Манчестер Юнайтед» в АПЛ.
  • «Червоні дияволи» цього сезону АПЛ жодного разу не брали очки на «Олд Траффорд» (2 поразки у 2 матчах).

Кадрові втрати 

У «Манчестер Юнайтед» колосальні проблеми з кадрами. Через різноманітні травми участь у зустрічі не візьмуть захисники Ерік Байлі та Філ Джонс, футболісти лінії атаки Джессі Лінгард і Антоні Марсьяль. Під питанням участь в грі з лондонцями оборонця Харрі Магуайра і форварда Мейсона Грінвуда. У команді Френка Лемпарда травмовані хавбек Біллі Гілмор та голкіпер Кепа Аррісабалага.

Матч чемпіонату Англії між «Манчестер Юнайтед» та «Челсі» зіграють сьогодні, 24-го жовтня. Стартовий свисток у зустрічі пролунає о 19:30 за київським часом. Пряму трансляцію поєдинку забезпечить телеканал Setanta Sports Ukraine.

«Манчестер Юнайтед» – «Челсі»: прогноз і ставка Дімітара Бербатова

«Манчестер Юнайтед» – «Челсі»: прогноз і ставки Роберто Моралеса

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт