Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Манчестер Сіті» оскаржуватиме у CAS рішення УЄФА про дискваліфікацію з єврокубків

Владислав Стародубцев
Спортивний арбітражний суд (CAS) зареєстрував апеляцію «Манчестер Сіті» на рішення УЄФА щодо дискваліфікації команди з єврокубків на два сезони через порушення фінансового фейр-плею.
«Манчестер Сіті» оскаржуватиме у CAS рішення УЄФА про дискваліфікацію з єврокубків

«Манчестер Сіті» оскаржуватиме у CAS рішення УЄФА про дискваліфікацію з єврокубків

«Манчестер Сіті»  прогнозовано подав апеляцію на рішення УЄФА. На офіційному сайті Спортивного арбітражного суду зазначається, що незабаром сформована спеціальна робоча група, яка детально вивчатиме усі деталі та обставини справи. Після цього відбудеться слухання щодо справи англійського клубу, на основі якого CAS повинен винести власний вердикт щодо апеляції «Манчестер Сіті» на рішення УЄФА. Поки достеменно невідомо, коли саме варто очікувати рішення Спортивного арбітражного суду.

Раніше «Рейтинг Букмекерів»  писав, що букмекери відкрили спеціальну лінію, в якій пропонується спрогнозувати рішення CAS щодо дискваліфікації «Містян» з єврокубків.

Фахівці БК Tennisi пропонують котирування 2.10 (44% ймовірності) на сценарій, за яким Спортивний арбітражний суд скасує відповідне рішення УЄФА. На варіант, що CAS підтвердить правильність рішення Союзу європейських футбольних асоціацій про відсторонення «Манчестер Сіті» від єврокубків, пропонують коефіцієнт 1.65 (56% ймовірності).

Нагадаємо, 14-го лютого «Манчестер Сіті» отримав дискваліфікацію від УЄФА на участь у Лізі чемпіонів та інших єврокубках. Причина такого рішення – порушення «Містянами» правил фінансового фейр-плею. Покарання діятиме на сезони 2020/2021 та 2021/2022. Також манчестерський клуб був оштрафований на 30 млн євро.

Як виявили під час розслідування фахівці з Арбітражної палати Інстанції з фінансового контролю клубів, «Манчестер Сіті» у період з 2012-го по 2016-й роки підписував контракти із завищеними спонсорськими прибутками з компаніями, які пов’язані з власниками клубу, намагаючись вирівняти витрати та доходи. Таким чином клуб серйозно порушив правила ліцензування і фінансового фейр-плею.

Додамо, сьогодні «Ман Сіті» зіграє перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Підопічним Хосепа Гвардіоли протистоятиме мадридський «Реал». Матч відбудеться на «Сантьяго Бернабеу», початок – 0 22 годині за Києвом.

Букмекери оцінили ймовірність позбавлення «Манчестер Сіті» чемпіонства АПЛ сезону 2013/2014

Прогноз і ставка. «Реал Мадрид» – «Манчестер Сіті»: матч гідний фіналу ЛЧ

 

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт