Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«‎Манчестер Сіті» – «‎Челсі»: прогноз на матч 15.01.2022, ставки і коефіцієнти від букмекерів

Ярослав П'ятницький
Матч «Манчестер Сіті» проти лондонського «Челсі»: коефіцієнти і ставки кращих букмекерів, статистика команд, оцінка шансів, чого очікувати від матчу 15 січня.
«‎Манчестер Сіті» – «‎Челсі»: прогноз на матч 15.01.2022, ставки і коефіцієнти від букмекерів

«‎Манчестер Сіті» – «‎Челсі»: прогноз на матч 15.01.2022, ставки і коефіцієнти від букмекерів

«Манчестер Сіті» – «Челсі»: прогноз на матч 15.01.2022

До цього поєдинку «Рейтинг Букмекерів» пропонує читачам великий інформаційно-аналітичний матеріал. До вашої уваги цінна інформація щодо прийдешнього матчу – цікава статистика, історія зустрічей, прогнози та коефіцієнти. Дочитайте нашу статтю до кінця, якщо хочете знати все про гру «Манчестер Сіті» – «Челсі». Цей поєдинок буде прикрасою 22 туру АПЛ.

Аналіз матчу «Манчестер Сіті» – «Челсі» (15.01.2022)

Гру між «Ман Сіті» та «Челсі» вже сміливо можна називати дербі. В минулому сезоні ці команди зустрічалися у фіналі головного клубного турніру в європейському футболі – Ліги чемпіонів. В тому матчі, завдяки голу Кая Хаверца, мінімальну перемогу здобули підопічні Томаса Тухеля (0:1). З того часу «Челсі» – принциповий суперник для вболівальників «містян», адже поразка в першому для них фіналі ЛЧ стала болючим ударом.

Реванш №1 вже стався – наприкінці вересня команда Пепа Гвардіоли мінімально за результатом, але впевнено за грою, здолала «пенсіонерів» на «Стемфорд Брідж» (0:1). Єдиний гол в тій зустрічі забив бразильський нападник Габріель Жезус.

Прийдешній матч вже на полі «Ман Сіті» обіцяє бути надзвичайно цікавим. Команди йдуть на першому і другому місцях, але мають різницю між собою аж в 10 очок. У разі перемоги того чи іншого клубу – інтрига в боротьбі за титул АПЛ може або дещо відродитися, або остаточно згаснути.

Прогноз на матч

Важко вибрати однозначний прогноз на прийдешній поєдинок. Між цими колективами в одному окремо взятому матчі може статися все що завгодно. Команди спроможні видати як закриту тактичну шахову партію, так і влаштувати цікаву гру на зустрічних курсах.

І навіть фактор власного поля тут не грає важливої ролі. В битві між одними з найсильніших команд світу на перший план виходять реалізація моментів, тактичні рішення головних тренерів, різного роду дрібні елементи гри та везіння в окремих епізодах.

Вашій увазі прогнози експертів та партнерів «Рейтингу Букмекерів»:

Ставки на матч

Букмекер Favbet вважає «‎Манчестер Сіті» фаворитом майбутнього поєдинку і дає на його перемогу коефіцієнт 1.70. «Челсі» можна заграти за 5.10, нічия йде за 4.00. Непрограш «синіх» гравці можуть взяти за 2.17.

Букмекери впевнені: якщо матч і закінчиться перемогою господарів поля – то, скоріше за все, мінімальною. Фора «Челсі» (+1.5) йде за 1.44.

Гол підопічних Тухеля пропонують за непоганий коефіцієнт 1.53, обидві команди заб’ють – 1.81.

На думку Favbet, найбільш імовірні варіанти фінального результату на табло – 1:1, 1:0, 2:0.

Всі прогнози та ставки на матч «Манчестер Сіті» – «Челсі» доступні на цій сторінці «Рейтингу Букмекерів».

Аналіз виступів «Манчестер Сіті» в турнірі

Не потрібно проводити глибокий аналіз, аби зрозуміти, що «Ман Сіті» проводить вкрай потужний сезон. Букмекери вже переконані – підопічні Гвардіоли знову стануть чемпіонами АПЛ. Коефіцієнт на їхній підсумковий тріумф зараз складає всього 1,08.

Востаннє клуб програвав у чемпіонаті ще наприкінці жовтня – несподівана домашня поразка від «Крістал Пелес» (0:2). Відтоді вони здобули 11 перемог поспіль і закріпилися на першому місці турнірної таблиці. Крім цього, «манкуніанці» мають найкращу різницю забитих і пропущених м’ячів. Іншим конкурентам у гонитві за золото АПЛ залишається лише чекати на серйозний спад у грі «Сіті».

Аналіз виступів «Челсі» в турнірі

«Сині» впевнено стартували в нинішньому розіграші АПЛ. Довгий час саме вони посідали першу сходинку турнірної таблиці. Проте з початку листопада підопічні Тухеля провели низку поєдинків, в яких розгубили дорогоцінні бали.

Особливо виділяються прикрі домашні нічиї з «Бернлі», «Евертоном», «Брайтоном» (всі 1:1) та гостьова поразка «Вест Хему» (3:2). Ці результати відкинули команду на досить далеку відстань від першого місця.

Тепер «Челсі» відстає від лідера чемпіонату на 10 очок, і вже не так далеко знизу підпирають «Арсенал», «Вест Хем» та інші команди. Тому можливий програш у матчі проти «Ман Сіті» остаточно закріпить для них завдання на сезон – втриматися у топ-четвірці.

Склад команди «Манчестер Сіті»

Спалах захворювань на коронавірус сплутав карти майже усім клубам АПЛ. Чи не перед кожною грою у команд можуть випасти декілька важливих футболістів. Проте «Сіті», на щастя для них, вдалося вберегтися від масових втрат.

Наразі відомо про незначну травму Джона Стоунза. Атакувальний півзахисник Ферран Торрес залишив команду і переїхав до «Барселони» за 55 млн євро. Ріяд Марез своєю чергою поїхав до розташування збірної Алжира на Кубок африканських націй, його не буде протягом декількох тижнів.

Олександр Зінченко нещодавно отримав позитивний тест на коронавірус, тому його участь у матчі 15 січня – під питанням. Те саме стосується і Філа Фодена.

Склад команди «Челсі»

«Челсі» має більші проблеми зі складом. Томас Тухель не втомлюється розповідати в пресі, що йому постійно доводиться випускати на поле неготових футболістів, аби хоча б «заткнути діри в складі». Проте ближче до матчу ситуація покращилася.

Бен Чілвелл через важку травму коліна вибув до кінця сезону. Інший крайній захисник, Ріс Джеймс, також буде відсутнім впродовж чималого проміжку часу – травма стегна. Те саме пошкодження має і Трево Чалоба.

Основний голкіпер клубу, Едуар Менді, поїхав на КАН-2021 грати за збірну Сенегала. В рамці воріт лондонців його замінить Кепа Аррісабалага.

Андрес Крістенсен отримав позитивний тест на ковід, тому точно не зіграє найближчим часом.

Факти про команду «Манчестер Сіті»

  • «Манкуніанці» перемогли в 11 матчах АПЛ поспіль.
  • «Сіті» вчетверте видав серію щонайменше з 10 перемог поспіль в АПЛ на чолі з Гвардіолою.
  • В цьому розіграші АПЛ у «Ман Сіті» більше за всіх забитих м’ячів (53) і менше за всіх пропущених (13). Відповідно вони мають найкращу різницю голів (+40).
  • «Містяни» здобули 110 очок у Прем’єр-лізі в 2021 році – на 27 більше, ніж у найближчого переслідувача. Це найбільша кількість балів, яку будь-яка команда здобувала за рік в історії чемпіонату.
  • «Манчестер Сіті» виграв 53 матчі у всіх змаганнях протягом 2021 року, що є рекордом для клубу англійської ліги за один рік з моменту створення Футбольної ліги в 1888 році.

Факти про команду «Челсі» Лондон

  • «Сині» програли всього 2 матчі в нинішньому розіграші АПЛ, як і «Ман Сіті». Проте вони мають на 5 більше нічийних результатів, ніж «манкуніанці» (7 проти 2).
  • В останніх 5 поєдинках Прем’єр-ліги «Челсі» зміг виграти лише один раз.
  • Підопічні Тухеля вже втратили 11 очок в чемпіонаті, коли вони вели у рахунку. Більше, ніж за весь минулий сезон (10).
  • У поточному сезоні «пенсіонери» забили головою більше голів, ніж будь-яка інша команда АПЛ (8).
  • В останніх 8 очних зустрічах між «Ман Сіті» та «Челсі» була зафіксована лише 1 нічия.

Картки «Манчестер Сіті»

За 21 тур нинішнього розіграшу англійської Прем’єр-ліги підопічні Гвардіоли отримали 30 жовтих карток. В середньому – 1.42 за матч. Найбільші «грубіяни» – Родрі, Ляпорт, Канселу та Бернарду Сілва (по 5 попереджень).

Картки «Челсі»

Футболістам «Челсі» за 21 матч АПЛ судді виписали 33 жовті картки. В середньому – 1.57 за гру. Особливо відзначилися Рюдігер, Джеймс і Маркос Алонсо (по 4 «гірчичники»).

ІНФО

Статистика голів за часом матчу

Наразі в активі «Ман Сіті» 53 забитих м’ячів. Найбільше з них (12) прийшлося на початок матчів – відрізок 1-15 хвилини. Також команда багато забиває у проміжок 61-75 (11 голів). Примітно, що «манкуніанці» не мають жодного взяття воріт у додатковий час до першого тайму, і всього 2 – в період 90+.

Зі старту чемпіонату «Челсі» 45 разів відзначився у воротах суперників. Найбільше голів (9) припали на часовий відзрізок 31-45. Крім цього, небезпечними для опонентів «синіх» є хвилини 16-30 і 46-60. В цей проміжок часу футболісти Тухеля забили по 7 голів. Також варто відзначити, що лондонці часто забивають на останніх хвилинах (90+) – 5 забитих м’ячів.

Шанси «Манчестер Сіті» на перемогу

Букмекери дають більше шансів на перемогу саме «Ман Сіті». Це не дивно, враховуючи чудову ігрову форму «манкуніанців». Ймовірність того, що господарі поля обіграють суперників з Лондона – 57%.

Нагадаємо, що матч першого кола на «Стемфорд Брідж» закінчився мінімальною звитягою саме команди Пепа Гвардіоли (0:1).

Останні матчі «Манчестер Сіті»

  • «Свіндон Таун» – «Ман Сіті» 1:4
  • «Арсенал» – «Ман Сіті» 1:2
  • «Брентфорд» – «Ман Сіті» 0:1
  • «Ман Сіті» – «Лестер» 6:3
  • «Ньюкасл» – «Ман Сіті» 0:4

Шанси «Челсі» на перемогу

Коефіцієнти від букмекерів вказують на те, що шанси гостей на перемогу відверто незначні. Ймовірність такого розвитку подій – всього 19%.

Втім, потрібно зазначити, що останній матч між цими командами на «Етіхад» в травні закінчився якраз перемогою «Челсі» (1:2).

Але перед цим на власній арені «Ман Сіті» вигравав тричі поспіль. Один з тих поєдинків, у 2019 році, закінчився з принизливим для лондонців рахунком 6:0

Останні матчі «Челсі»

  • «Тоттенхем» – «Челсі» 0:1
  • «Челсі» – «Честерфілд» 5:1
  • «Челсі» – «Тоттенхем» 2:0
  • «Челсі» – «Ліверпуль» 2:2
  • «Челсі» – «Брайтон» 1:1

Часті питання (FAQ)

Чи будуть глядачі на матчі «Манчестер Сіті» – «Челсі» 15 січня 2022?

Так. Попри сплеск ковідних захворювань, англійські стадіони не мають обмежень щодо кількості вболівальників.

Де знайти останні новини про матч?

Новини, прогнози та інші цікавинки щодо поєдинку «Манчестер Сіті» – «Челсі» (англійська Прем’єр-ліга 2021/2022) можна знайти на нашому порталі в розділі спортивних новин.

Де буде проходити матч «Манчестер Сіті» – «Челсі» 15 січня 2022?

Гра відбудеться у Манчестері, на стадіоні «Етіхад». Початок о 14:30 за Києвом.

На яких ТВ каналах будуть показувати матч «Манчестер Сіті» – «Челсі» 15 січня 2022?

Трансляція гри відбудеться на телеканалі Setanta Sports Ukraine +.

Де можна купити квитки на матч «Манчестер Сіті» – «Челсі» 15 січня 2022?

Квитки доступні на офіційному сайті «Манчестер Сіті». Мінімальна ціна для дорослих – 63 фунти стерлінгів.

Хто фаворит матчу «Манчестер Сіті» – «Челсі» 15 січня 2022?

На думку букмекерів, фаворитом прийдешнього поєдинку є підопічні Хосепа Гвардіоли.

Де знайти прогнози на матч «Манчестер Сіті» – «Челсі»?

Прогнози наших експертів на матч англійської Прем’єр-ліги «Манчестер Сіті» – «Челсі» можна знайти на цій сторінці «Рейтингу Букмекерів».

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі 3
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт