Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Майбутній суперник Ломаченка погрожує українцеві нокаутом

Владислав Стародубцев
Чемпіон IBF у легкій вазі, майбутній суперник Василя Ломаченко, Теофімо Лопес поділився очікуваннями від бою з українцем.
Лопес та Ломаченко / Top Rank

Лопес та Ломаченко / Top Rank

«Ми плануємо організувати тренувальний табір приблизно на 8-9 тижнів. Я буду залишатися послідовним. Буду стежити за вагою і досить багато працювати над технікою.

Я буду з вами чесний. Перед боєм з Річардом Коммі ми багато працювали над правим через руку, лівим хуком, ударами по корпусу. Працювали на короткій відстані, над аперкотами та всім іншим. Це те, що ми зробили. Це спрацювало.

Тут буде аналогічна ситуація. Потрібно бути технічним. Ми знаємо, що нам потрібно робити. Всім просто необхідно стежити за нами. Люди недооцінюють мене. Вони вважають, що я не можу робити те, що я можу. Вони бачать силу, але не бачать техніку й IQ в рингу. А це те, що я люблю. Бій з Ломаченко закінчиться тільки за одним сценарієм – нокаутом», – цитує Лопеса Youtube-канал vRinge Visison.

17-го січня промоутер Боб Арум розповів про домовленість між українцем Василем Ломаченко (14-1, 10 KO) і американцем Теофімо Лопесом (15-0, 12 КО) про чемпіонський поєдинок.

Нагадаємо, що Ломаченко провів останній бій в ніч на перше вересня проти британця Люка Кемпбелла (20-3, 16 КО). За підсумками 12 раундів усі судді віддали перемогу українському боксеру: 119:108, 119:108, 118:109.

Лопес востаннє виходив у ринг в офіційному бою 14-го грудня з Річардом Коммі (29-3, 26 KO). Тоді американський боєць нокаутував ганського боксера в другому раунді та завоював титул чемпіона світу IBF у легкій вазі.

Об’єднавчий поєдинок Ломаченко – Лопес відбудеться 30 травня 2020-го року у Нью-Йорку. У разі перемоги Василь може стати абсолютним чемпіоном світу у легкій вазі. Аналогічне досягнення вже підкорялося іншому українському боксеру Олександру Усику. Тоді він став абсолютним чемпіоном у крузервейті, перемігши у Москві Мурата Гасієва у липні 2018-го року.

Раніше ЗМІ повідомляли, що Ломаченко отримає рекордний гонорар за бій з Лопесом. За вихід на ринг проти американського боксера українець отримає 4,5 млн доларів. Після сплати податків та комісії менеджеру та промоутеру Василь отримає 2,5 млн. Цю суму він традиційно розподілить на дві рівні частини – одну з них віддасть батьку Анатолію, який є його тренером.

Промоутер готовий організувати бій Ломаченко – Девіс

Ветеран АТО назвав українських боксерів мавпами – Усик оригінально відповів

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт