Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Лунін став найкращим гравцем місяця у новій команді

Владислав Стародубцев
Голкіпер «Ов’єдо» Андрій Лунін, контракт якого належить мадридському «Реалу», отримав нагороду найкращому гравцю команди за підсумками місяця.
Лунін став найкращим гравцем місяця у новій команді

Лунін став найкращим гравцем місяця у новій команді

«Я втратив час для гри. Тепер я можу довести, чого вартий, і повертаю собі втрачені відчуття. Мені не вистачає гри на нуль. У «Ов’єдо» все йде дуже добре, як я собі й уявляв.

Вражаюче бачити, наскільки сильно наш майже переповнений стадіон тисне і допомагає нам. З допомогою вболівальників, на яких ми розраховуємо, можемо зробити багато речей.

Адаптація проходить легко, ми всі працюємо разом. Відчуваю впевненість. У першій грі не вистачало практики і взаєморозуміння, але згодом ми покращили комунікацію.

Мої сейви – це добре, але якби я взяв пенальті, ми б здобули перемогу. Якби набрали ці 3 очки, були б вище в таблиці. Я хочу і можу парирувати більше та краще», – іспанські ЗМІ схвально відзначають самокритичні оцінки своєї гри 21-річним українцем, який належить іншому королівському клубові.

«Контактую з Реалом не щодня, однак ми спілкуємося клубом і тренером воротарів. Цей трофей належить всій команді. Ми добре працюємо. Я задоволений своїми товаришами по команді, тренерами.

Ми вже набагато краще захищаємось, розмовляємо про тактичні справи. Хочу ще більше допомогти команді та не зупинятися в розвитку», – передає слова голкіпера збірної України Football24.ua.

21412

Наразі «Ов’єдо» посідає 18 сходинку в турнірній таблиці Сегунди (іспанський аналог Першої ліги України – прим. ред.). У активі команди українця 29 очок після 27 турів.

Андрій Лунін перейшов на правах оренди із «Реала» в «Ов’єдо» 15 січня цього року. Його угода з новим клубом діє до 30 червня 2020-го року. Transfermarkt оцінив ексголкіпера «Зорі» у 3,5 млн євро.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт