Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Ломаченко – Коммі: котирування букмекерів на бій українця з Термінатором

Володимир Присяжнюк
Промоутерська компанія TopRank офіційно оголосила, що колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко (15-2, 11 КО) проведе бій із легковаговиком Річардом Коммі (30-3-0, 27 KO).
Ломаченко - фаворит букмекерів у бою проти Коммі

Ломаченко – фаворит букмекерів у бою проти Коммі

Поєдинок Ломаченко – Коммі отримав офіційне підтвердження: 11 грудня в Нью-Йорку на знаменитій арені “Медісон-сквер-гарден”.

Для 33-річного українця цей бій стане другим після поразки від Теофімо Лопеса. Раніше Ломаченко розібрався з Масайоші Накатані.

34-річний Коммі провів у професіоналах 33 бої, здобув 30 перемог та тричі програв. У тому числі і Теофімо Лопесу. Боксер з прізвиськом “Термінатор” родом з Гани і він є першим африканським опонентом у профі-кар’єрі Ломаченка.

Тож, для обох боксерів це буде другий поєдинок в році, і для обох – після поразки Теофімо Лопесу за бій до цього.

Ломаченко – Коммі: що кажуть букмекери

Букмекери Favbet уже дали перші котирування на майбутній бій. Ломаченко є беззаперечним фаворитом з коефіціентом на перемогу 1,15, на перемогу Річарда Коммі дають 5,5. Нічия пропонується з коефіціентом 29.0. Таким чином, у відсотках ймовірність перемоги українця складає 80%.

“Завжди приємно битися у Нью-Йорку на арені “Медісон-Сквер-Гарден”. Тут сталося багато прекрасних подій моєї кар’єри. Річард Коммі – колишній чемпіон та суперник, якого я не збираюся недооцінювати. Я очікую побачити найкращу версію Коммі і готовий до бою 11 грудня” – Василь Ломаченко дав перший коментар по наступному бою проти Коммі.

Нагадаємо, у червні 2021 року Ломаченко здобув дострокову перемогу над японцем Масайоші Накатані, таким чином закривши свою поразку від Теофімо Лопеса, якому програв чемпіонські пояси.

Ломаченко – Коммі: досягнення боксерів

Василь Ломаченко провів на профі-рингу 17 боїв. Він здобув 15 перемог (11 нокаутом) при двох поразках. Ломаченко був чемпіоном світу в трьох різних вагових категоріях. Але торік він втратив всі свої чемпіонські пояси в легкій вазі, поступившись Теофімо Лопесу рішенням суддів. Після цього українець у червні 2021 року провів бій проти Масайоші Накатані і нокаутував японця.

На рахунку Коммі на профі-рингу 30 перемог (27 нокаутом) і 3 поразки. Коммі був чемпіоном світу в легкій вазі за версією IBF. Цей титул він завоював у бою проти Іси Чанієва, після чого захистив у поєдинку з Раймундо Бельтраном. У грудні 2019 року він програв Лопесу, залишившись без пояса.

Хайлайти останнього бою Ломаченка проти Накатані

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт