Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Ліверпуль» – «Реал»: магія «Енфілда», найімовірніше, не врятує «Червоних» від вильоту

Владислав Стародубцев
У матчі-відповіді 1/4 фіналу «Ліверпуль» у рідних стінах докладе максимум зусиль, щоб нівелювати гольовий гандикап «Реала» після першого поєдинку. Які котирування на це протистояння підготувала букмекерська компанія Favbet, читайте у бетторському прев’ю «РБ».
«Ліверпуль» - «Реал»: магія «Енфілда», найімовірніше, не врятує «Червоних» від вильоту

«Ліверпуль» – «Реал»: магія «Енфілда», найімовірніше, не врятує «Червоних» від вильоту

Перша зустріч цієї дуелі, що минула у Мадриді, завершилася перемогою господарів з рахунком 3:1. Так, у «Червоних» було вдосталь небезпечних моментів, проте їм не вдавалося конвертувати їх у голи, а у «Вершкових» усе навпаки – реалізація була практична на космічному рівні. 

За оцінкою аналітиків, мерсисайдці – фаворит зустрічі: перемога «Ліверпуля» – 47% (коефіцієнт – 2.09), звитяга «Реала» – 28% (3.55), нічия – 25% (4.0). Натомість у маркеті на вихід до наступного раунду розклад сил протилежний: 78% (1.25), що путівку у півфінал здобудуть іспанці і 22% (4.35) – що там зіграють англійці.

Найімовірніше, уболівальники побачать результативний футбол у виконанні обох колективів, принаймні про це свідчать коефіцієнти на тотал забитих голів: «більше» – 60%, «низ» – 40%. У 62% оцінюють перебіг подій, за яким голкіпер одного з колективів залишить власні ворота «сухими», тоді як відповідно 38% – шанси на виграш ставки «обидві заб’ють».

36% – імовірність сценарію, за яким підопічні Юргена Клоппа обіграють суперника з різницею щонайменше у два м’ячі. На фору -1 у виконанні команди Зінедіна Зідана дають понад вдвічі менше – 16%. Водночас результативна нічия (26%) – найбільш вірогідний підсумок поєдинку. 

Єгипетський нападник «Ліверпуля» Мохаммед Салах, в активі якого 6 голів у 9-ти зустрічах Ліги чемпіонів, – перший за шансами на гол серед усіх футболістів (60,5%). У складі «Реала» очікувано найвища імовірність голу у досвідченого французького форварда Каріма Бензема (47,6%). 

Статистичні факти про матч «Ліверпуль» – «Реал Мадрид»

  • Третій сезон поспіль у Лізі чемпіонів «Червоні» на «Енфілді» змушені відіграватися у протистоянні з іспанськими клубами після поразки у першій зустрічі;
  • На домашній арені мерсисайдців команди зустрілися 7 разів: 3 перемоги за «Ліверпулем», 4 – за «Реалом». Різниця забитих і пропущених м’ячів – 10/8 на користь мадридців;
  • «Ліверпуль» вигравав 11 протистоянь з 15 у чвертьфіналах Ліги чемпіонів/Кубка чемпіонів (виключення – «Челсі» (2008/2009), «Байєр» (2001/2002), «Відзев» (1982/1983), софійський ЦСКА (1981/1982). У «Реала» успішних прикладів проходження цього етапу 29 з 36;
  • З останніх 12 поєдинків з представниками Ла Ліги «Ліверпуль» виграв лишень 2 (Н2, П8). «Червоні» виграли на «Енфілді» тільки 6 з 19 матчів проти команд з Іспанії (Н7, П6);

  • «Ліверпуль» 29 разів починав двохматчеві єврокубкові протистояння з поразок на виїзді і у 14 випадках у підсумку проходив далі. Що стосується поразок 1:3, таких випадків було кілька, і вони завершилися невдало для мерсисайдців – в Суперкубку УЕФА (1978) з «Андерлехтом» (2:1 вдома) та в третьому колі Кубка УЕФА 1988/1989 проти «Сельти» (вдома 0:1);
  • Статистика «Реала» у протистояннях з англійськими клубами: В8 П5. Загалом «Королівський клуб» тричі вигравав двоматчеві дуелі;
  • Мадридці 60 разів починали двоматчеві поєдинки в Європі з перемоги і у 47 випадках усе склалося успішно. Востаннє так було в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів 2017/2008 з «ПСЖ» (3:1 вдома, 2:1 у гостях). Тоді мадридці вдесяте виграли перший матч з рахунком 3:1. У шести випадках вони вийшли після цього в наступний раунд.

Кадрові втрати

У лазареті «Червоних» продовжують проходити реабілітацію після травм Вірджил ван Дейк, Джозеф Гомес, Джордан Хендерсон, Жоель Матіп, Дівок Орігі та Куївін Келлехер. Під питанням участь у майбутньому матчі Кертіса Джонса. 

«Королівському клубу на «Енфілді» не допоможуть Серхіо Рамос, Лукас Васкес, Рафаель Варан, Еден Азар. Невідомо, чи встигнуть відновитися Федеріко Вальверде і Даніель Карвахаль. 

Поєдинок між «Ліверпулем» і «Реалом» зіграють у середу, 14-го квітня, початок – о 22:00. Зустріч обслуговуватиме бригада арбітрів з Нідерландів на чолі з Бйорном Кюйперсом. Пряму трансляцію покажуть на телеканалах «Футбол 2» та Vollia Fotball 1.

Переможець цієї пари у півфіналі Ліги чемпіонів протистоятиме сильнішому у двійці «Челсі»/«Порту» (перший матч – 2:0).  

«Ліверпуль» – «Реал Мадрид»: прогноз і ставка Ігоря Бурбаса

«Ліверпуль» – «Реал Мадрид»: прогноз і ставки Ігоря Циганика

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт