Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Ліверпуль» підпише топ-захисника в пару до ван Дейка

Сергій Гумен
Захисник національної збірної Сенегалу Каліду Кулібалі, який виступає в італійській Серії А за «Наполі», має варіант продовження кар’єри в топ-клубі англійського чемпіонату.
«Ліверпуль» підпише топ-захисника в пару до ван Дейка

«Ліверпуль» підпише топ-захисника в пару до ван Дейка

Центральний захисник «Наполі» Каліду Кулібалі може залишити чемпіонат Італії та переїхати в англійську Прем’єр-лігу, де зацікавленість в його послугах проявляє тренерський штаб «Ліверпуля» на чолі з німецьким фахівцем Юргеном Клоппом. Про це інформує видання Tuttomercatoweb.

Згідно з даними джерела, 28-річний африканський футболіст вважається пріоритетним варіантом посилення захисної лінії для мерсисайдського топ-клубу. «Червоні» вважають, що Кулібалі разом з голландцем Вірджілом ван Дейком надовго створять сильний дует в центрі захисту команди. Якщо цей трансфер буде оформлений, то «Ліверпуль» з великою часткою ймовірності продасть влітку німецького захисника Жоеля Матіпа.

Раніше ЗМІ повідомляли, що президент «Наполі» Ауреліо де Лаурентіс готовий розлучитися з Кулібалі тільки в тому випадку, якщо за нього запропонують солідну суму компенсації. Функціонер оцінює трансфер сенегальського виконавця мінімум в 100 мільйонів євро. При цьому ринкова ціна гравця складає 56 мільйонів.

Зазначимо, що крім «Ліверпуля» зацікавленість в придбанні захисника виявляють французький «ПСЖ» і ще декілька англійських клубів – «Манчестер Юнайтед», «Манчестер Сіті» та лондонський «Тоттенхем».

Кулібалі перейшов у «Наполі» влітку 2014-го року з бельгійського «Генка». За трансфер сенегальця італійський клуб заплатив десять мільйонів євро. Чинна трудова угода Каліду з неаполітанцями розрахована до середини 2023-го року. У сезоні 2019/2020, що призупинений через пандемію коронавіруса, захисник взяв участь в 15 поєдинках, отримавши три жовті та одну червону картки.

Моурінью потрібен захисник за 90 млн

«Ман Сіті» планує підписати двох топ-гравців на позицію Зінченка

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт