Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Ліга чемпіонів повертається: букмекери назвали фаворита турніру

Владислав Стародубцев
За розрахунками букмекерської компанії Favbet, німецька «Баварія» та англійський «Манчестер Сіті» – головні претенденти на перемогу в Лізі чемпіонів сезону 2019/2020 років.
Ліга чемпіонів повертається: букмекери назвали фаворита турніру

Ліга чемпіонів повертається: букмекери назвали фаворита турніру

Найближчої п’ятниці поновлюється головний єврокубковий турнір Європи. Будуть зіграні матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Зокрема, «Манчестер Сіті» на Туманному Альбіоні спробує втримати перевагу в поєдинку з «Реалом», а «Ювентус» у Турині намагатиметься нівелювати мінімальний гандикап «Ліон».

Починаючи з чвертьфінальної стадії турнір гратимуть у форматі «фіналу восьми» у португальському Лісабоні. Тобто чвертьфінальні (12-15 серпня) та півфінальні (18-19 серпня) зустрічі гратимуть в одноматчевому форматі.

Наразі путівки до 1/4 фіналу уже здобули «Атлетіко», «Аталанта», «ПСЖ» та «РБ Лейпциг». Ще чотири клуби, що потраплять до чвертьфіналу, визначаться за три дні. Ними стануть переможці пар «Ліон» – «Ювентус» (перший матч – 1:0), «Наполі» – «Барселона» (перший матч – 1:1), «Челсі» – «Баварія» (перший матч – 0:3) та «Реал» – «Манчестер Сіті» (перший матч – 1:2).

За оцінкою аналітиків, «Манчестер Сіті» – головний фаворит у Лізі чемпіонів цього сезону. Шанси підопічних Хосепа Гвардіоли підняти над головою трофей найпрестижнішого клубного турніру Європи оцінили у 25% ймовірності (коефіцієнт 4.0).

Хороші шанси стати найкращою командою Старого світу у «Баварії», тріумф якої оцінюють у 24% ймовірності (4.20). На перебіг подій, за яким «ПСЖ» виграє Лігу чемпіонів, пропонують укласти парі за 5.20 (19%), тоді як шанси «Атлетіко» (8.50, 12%) та «Барселони» (9.0, 11%) оцінили значно нижче.

Ставку за 10.0 (10%) розрахують як виграшну, якшо Руслан Малиновський разом з «Аталантою» святкуватиме звитягу у турнірі.

Обмаль шансів на завоювання титулу Ліги чемпіонів мають «Челсі» (123.0, 0,8%), «Ліон» (70.0, 1,4%), «Наполі» (47.0, 2,1%), «Реал Мадрид» (24.0, 4%), «Ювентус» (15.0, 7%) та «РБ Лейпциг» (12.0, 8%).

Фінал змагань запланований на неділю, 23-го серпня. Повідомлялося, що аналітики назвали клуби, у яких найбільше шансів потрапити до вирішального матчу Ліги чемпіонів сезону 2019/2020 років.

Букмекери: чи зможе Луческу вивести «Динамо» в групу Ліги чемпіонів?

Букмекер оцінив шанси «Шахтаря» виграти Лігу Європи

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт