Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери оцінили шанси «Шахтаря» вийти у плей-оф Ліги чемпіонів

Владислав Стародубцев
Букмекерська компанія 1xBet переглянула шанси «Шахтаря» вийти у плей-оф Ліги чемпіонів сезону 2020/2021 років на тлі домашньої перемоги над «Реалом» (2:0).
Букмекери обвалили коефіцієнт на вихід «Шахтаря» у 1/8 фіналу перед заключним туром

Букмекери обвалили коефіцієнт на вихід «Шахтаря» у 1/8 фіналу перед заключним туром

Підопічні Луїша Каштру зробили маленьке футбольне диво: донеччанам вдалося двічі обіграти чинного чемпіона Ла Ліги – мадридський «Реал» в рамках одного групового етапу Ліги чемпіонів. Здавалося, що Зінедін Зідан добряче засвоїв урок після першого ляпасу, коли «Шахтар» на виїзді обіграв «Галактікос» з рахунком 3:2 (перший тайм і зовсім завершився 3:0 за українцями – «РБ») і «Королівський клуб» реабілітується і другому матчі, але не так склалося, як гадалося: «Гірники» завдяки жахливій грі суперника в обороні виграли з рахунком 2:0 – голами відзначилися Манор Соломон (82’) та Дентінью (57’).

«Шахтар» вважався відвертим андердогом на вихід до плей-оф Ліги чемпіонів після двох розгромних поразок від «Боруссії» Менхенгладбах, однак звитяга над «Реалом» знову повернула донеччан у гру, принаймні про це свідчать котирування фахівці.

Перед учорашнім поєдинком на «Олімпійському» шанси «Гірників» стати одною з двох команд, що успішно подолає груповий етап, оцінювали коефіцієнтом 13.0 або 7,7% ймовірності, тоді як зараз на вихід команди з квартету B можна «зарядити» за 5.0 або 18% ймовірності.

Ставку за 1.28 (72%) розрахують як виграшну, якщо «Реал» проб’ється до 1/8 фіналу змагань. На сценарій, за яким «Інтернаціонале» вийде з групи, пропонують укласти парі за 1.62 (57%), а шанси «Боруссії» Менхенгладбах оцінили котируванням 1.85 (50%).

У паралельному матчі, де у Німеччині грали «Боруссія» Менхенгладбах і «Інтер». Перемогу здобула команда Антоніо Конте (3:2), тож в останньому турі розіграється справжній футбольний трилер за вихід з групи B, позаяк кожна з чотирьох команд має неілюзорні шанси вийти у плей-оф змагань.

Після п’яти турів у турнірній таблиці квартету B лідирує менхенгладбахська «Боруссія», в активі якої 8 очок. На другому щаблі з 7-ма балами розташувався донецький Шахтар, що випереджає мадридський «Реал» (7 очок), який йде на третій сходинці, за додатковими показниками. Проміжним аутсайдером є «Інтернаціонале, у доробку якого 5 залікових пунктів.

У заключному турі «Шахтар» завітає на стадіон «Джузеппе Меацца» у Мілані та спробує переграти «Інтер», а «Боруссія» Менхенгладбах у Мадриді зіграє з «Реалом».

«Рейтинг Букмекерів» пропонує поглянути на божевільні коефіцієнти, що зіграли у матчі «Шахтар» – «Реал» (2:0).

До слова, сьогодні свій матч Ліги чемпіонів зіграє інший український клуб – київське «Динамо». Підопічні Мірчі Луческу у Турині намагатимуться відібрати очки у «Ювентуса».

Букмекер низько оцінив шанси «Динамо» набрати очки в матчі проти «Ювентуса»

«Ювентус» – «Динамо»: прогноз і ставка Віктора Вацка

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт