Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Лемпард визначився з головною трансферною ціллю «Челсі»

Владислав Стародубцев
Лондонський клуб планує активну трансферну діяльність влітку. Головний тренер «Челсі» Френк Лемпард хоче запросити на «Стемфорд Брідж» зірку французької Ліги 1.
Лемпард визначився з головною трансферною ціллю «Челсі».

Лемпард визначився з головною трансферною ціллю «Челсі».

Наставник «Аристократів» Френк Лемпард був вкрай розчарований в останній день січневого трансферного вікна. Річ у тім, що фахівець жадав підсилити атакувальну лінію команди, про що неодноразово повідомляв керівництву, однак підписати бодай одного гравця атакувального штибу так і не вдалося.

Цієї зими «Челсі» активно цікавився форвардом «Наполі» Дрісом Мертенсом, нападником «Атлетіко» Едінсоном Кавані, однак боси лондонців не втрачають надій та готові виділити 150 млн фунтів на трансфери влітку.

За інформацією Evening Standard, пріоритетним завданням для «Челсі» влітку стане придбання лідера «Ліона» Муси Дембеле. Взимку керівництво не розглядало варіант з продажем 23-річного форварда, але влітку, як очікується, французький клуб буде готовий вести перемовини щодо його переходу. «Ліон» вимагатиме за трансфер Дембеле щонайменше 60 млн фунтів.

Також «Аристократи» спостерігають за розвитком кар’єри нападника «РБ Лейпциг» Тімо Вернера, який забив 25 голів у 28 матчах цього сезону.

Ще одним неприємним ударом для Лемпарда може стати відхід вінгера Педро, контракт якого завершується влітку, а також поки що незрозуміле майбутнє Вілліана. 31-річний бразилець не поспішає продовжувати контракт з «Челсі» на фоні предметного інтересу «Барселони».

Очікується, що під час літнього вікна переходів «Челсі» буде намагатися домовитися з «Борусією» з Дортмунда щодо Джейдона Санчо. 20-річний гравець оцінюється у 100 млн євро та вже вважаються чи не найбільш талановитим молодим гравцем Англії.

«Джмелі» навряд чи відпустять Санчо до Євро-2020, а після чемпіонату Європи ціна на Джейдона може різко зрости, за умови його вдалого виступу на футбольному форумі.

Запасними варіантами на випадок невдачі з Санчо є вінгер «Крістал Пелас» Вільфрід Заа та представник «Аякса» Хакім Зієш.

Ексгравець «Челсі»: «Почав грати на ставках, майже все програв»

«Інтер» офіційно підписав півзахисника «Челсі»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт