Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Ladbrokes: за допомогою функції cash out гравець, який повірив в «Лестер» заробив близько $41 тисячі

Рейтинг Букмекерів
Клієнт букмекерської контори Ladbrokes Джон Прайк, який поставив перед початком сезону 2015/2016 англійської прем’єр-ліги $28,2 на перемогу свого улюбленого клубу «Лестер» за підсумками турніру, скористався функцією cash out і забрав виграш у розмірі $40,9 тис.
Вболівальник «Лестера» поставив 20 фунтів на підсумкову перемогу улюбленого клубу з коефіцієнтом 5001

Вболівальник «Лестера» поставив 20 фунтів на підсумкову перемогу улюбленого клубу з коефіцієнтом 5001

Сума $40,9 на сьогодні є найбільшим виграшем під час поточного сезону, який отримав хтось із тих, хто поставив на «Лестер», який як і раніше займає першу сходинку в таблиці чемпіонату Англії.

Володар виграшу Джон Прайк не став чекати закінчення сезону і вивів гроші з рахунку в конторі, хоча в разі перемоги «Лисиць» за підсумками сезону він може виграти $141,3 тис. Чоловік побоюється, що у вирішальних матчах суперники «Лестера» можуть відібрати у лідера очки за рахунок надійної гри в обороні.

«Я боюся, що ми можемо втратити удачу. Суперники навчилися грати проти нас. Аутсайдери і середняки поставлять «автобус» в захисті, і ми можемо втратити очки. Я більше впевнений за клуб в іграх з топ-командами, тому що ми знаємо, як їх перемогти», – сказав він.

Щасливий уболівальник «Лисиць» зізнається, що для нього і його команди поточний сезон – божевільний. «Було б нерозумно, якби я не забрав зараз гроші. Але я також поставив на те, що «Лестер» увійде до четвірки найкращих за підсумками турніру, з коефіцієнтом 401 і можу насолоджуватися частиною сезону, яка залишилася.

47 клієнтів Ladbrokes поставили на підсумкову перемогу «Лестера» перед початком сезону АПЛ. Але лише чотири людини, включаючи Джона Прайка, скористалися функцією cash out. Першим був студент Натан Фінлоу, який виграв $2,2 тис. зі ставки в $2,8.

5-го і 6-го березня відбудеться 29-1 тур АПЛ. Нині, згідно з котируваннями Ladbrokes, фаворитом перегонів є «Лестер»: його шанси на чемпіонство оцінюються в 2,8. Далі йдуть «Тоттенхем Хотспур» (3,2), «Арсенал» (3,75) і «Манчестер Сіті» (8).

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт