Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Крах «Атлетіко», паритет «Реала» і «Барселони»: котирування на виграш Ла Ліги

Владислав Стародубцев
Результат «Ель-Класіко» і втрата очок «Матрацниками» змусила букмекерську компанію 1xBet переглянути шанси команд у лінії на виграш чемпіонату Іспанії. Схоже, градус інтриги у боротьбі за чемпіонство досяг максимум від старту розіграшу ліги, повідомляє «Рейтинг Букмекерів».
Крах «Атлетіко», паритет «Реала» і «Барселони»: котирування на виграш Ла Ліги

Крах «Атлетіко», паритет «Реала» і «Барселони»: котирування на виграш Ла Ліги

Минулими вихідними у Ла Лізі відбувся черговий, вже 30-й тур, за підсумками якого змінився лідер першості: у суботу «Реал» у рідних стінах здобув надважку перемогу в дербі з «Барселоною» (2:1) – після першої 45-хвилинки  «Королівський клуб» мав перевагу у два м’ячі завдяки точним пострілам ветеранів Каріма Бензема та Тоні Крооса. Каталонці змогли відповісти результативним ударом Оскара Мінгеси, але на більше їх не вистачило, хоча моментів біля воріт Тібо Куртуа було вдосталь. 

А на наступний день «Атлетіко» на виїзді втратив очки у зустрічі з непоступливим «Бетісом» (1:1). Обидва забиті м’ячі були оформлені ще до 25-ї хвилини: спершу вінгер «Матрацників» Яннік Феррейра Карраско відкрив рахунок на початку зустрічі, а на екваторі першої половини вихованець «Ла Масії» Крістіан Тельйо відновив паритет. У другому таймі жодна з команд голів не забивала.

На тлі таких результатів «Атлетіко» став номінальним андердогом в боротьбі за звання найкращої команди Іспанії: імовірність тріумфу команди Дієго Сімеоне знизилася з 38% (2.45) до 29% (3.24). До слова, наприкінці березня на сценарій, за яким «Матрацники» виграють золоті нагороди національної першості, давали 50%, а наприкінці січня – 64%

Водночас у «Реала» і «Барселони» паритет за шансами на виграш Ла Ліги: «Королівський клуб» – 36% (2.60), «Блаугранас» – 36% (2.61). Перед минулим туром імовірність тріумфу мадридців оцінювали значно нижче – у 19%, а каталонців навпаки – вище (46,5%). 

За 8 турів до завершення чемпіонату Іспанії лідерство у турнірній таблиці зберігає «Атлетіко», в активі якого 67 очок, що на 1 бал більше, аніж у «Реала» (66). Замикає трійку лідерів «Барселона» – у доробку підопічних Рональда Кумана 65 очок.

У 35-му турі Ла Ліги (базова дата проведення – 9 травня) відбудеться очна дуель «Матрацників» та «Блаугранас», а «Королівський клуб» гратиме проти «Нервіонців». Можливо, саме під час цих поєдинків вирішуватиметься доля титулу. 

Як раніше інформував «РБ», імовірність відходу Зінедіна Зідана з посади головного тренера «Реала» після завершення цього сезону зросла вдвічі. 

Підписуйтеся на наші сторінки у Telegram та Instagram

У «Реала» втричі зросли шанси підписати Мбаппе – Кіліан відмовився укладати контракт з «ПСЖ»

Оце так ставка! Відмінне знання англійської футбольної «трясовини» принесло беттору £50 тисяч

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт