Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Колишня зірка настільного тенісу «заробив» майже $350 тисяч завдяки ставкам на договірняки

Владислав Стародубцев
Колишній найкращий гравець Австралії у настільний теніс уклав понад 1100 парі на матчі міжнародних турнірів настільного тенісу з фіксованим результатом. Така «діяльність» принесла йому $438 тисяч австралійських доларів (понад ₴9,5 млн).
Адаму Майклу Гріму загрожує серйозне покарання

Адаму Майклу Гріму загрожує серйозне покарання

41-річний Адам Майкл Грім протягом 7 місяців до власного арешту зробив 1170 ставок на сайтах букмекерських контор Австралії. Як з’ясували слідчі, чоловік у період з 6-го травня до 15-го грудня минулого року отримував інформацію про договірні матчі і «фіксовані непередбачені обставини у зустрічах» на турнірах з настільного тенісу, що відбувалися у Східній Європі, інформує «Рейтинг Букмекерів».

Адаму висунуто одразу кілька звинувачень, а правоохоронці мають докази порушення ним законодавства. Грін укладав парі з власного будинку у Ньюкаслі, тож розгляд справи проводиться саме там. Захисник підозрюваного Дрю Хемілтон каже, що справа проти його підзахисного налічує більше як 6,5 тисяч сторінок. 

З боку обвинувачення колишньому спортсменові, який був звільнений від участі у коротких слуханнях, було пред’явлено низку обвинувачень, серед яких використання інформації про корумповані поєдинку для укладання парі, навмисне використання грошових доходів від таких злочинних дій з метою приховати власні дії і передача цієї «інсайдерської», корумпованої інформації стороннім особам. 

Грін намагався приховати понад 200 тисяч австралійських доларів, «зароблених» за допомогою ставок на договірняки. Також він передавав інформацію про фіксовані характери зустрічей двом стороннім особам – власному братові Метью і жителю Великобританії Люку Севіллу. При цьому розуміючи, що обидва у майбутньому укладатимуть парі з метою подальшого збагачення. 

Адам Майкл був затриманий детективами з відділу по боротьбі з організованою злочинністю при Державному управлінні по боротьбі зі злочинністю у співпраці зі Sports Integrity Australia у ході спецоперації під назвою Strike Force Brombal. Першочергова мета цієї кампанії – припинити корупційну діяльність, пов’язану зі ставками, транснаціонального грального синдикату.

Sports Integrity Australia – організація, створена торік австралійським урядом, в рамках програми спортивної цілісності і стратегії зі створення єдиної координованої на національному рівні організації для розв’язання всіх питань спортивної етики.

Як повідомляв «РБ», в Англії ув’язнили лудомана, який за допомогою фінансових махінацій привласнював кошти клієнтів американської компанії Nike. За три роки таких протиправних дій у його кишені опинилися майже £900 тисяч (понад $1,2 млн).

З початку року зафіксовано 323 попередження про підозрілі ставки – статистика

Український тенісист взяв участь у підозрілому матчі

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт