Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Колишній гравець «Металіста U-21» зізнався в участі у договірному матчі

Рейтинг Букмекерів
Екс-гравець харківського «Металіста U-21» Данило Соломаха пішов на угоду зі слідством і визнав свою участь у договірному матчі проти луцької «Волині U-21», який відбувся 6 серпня  2015 року (підсумковий рахунок 2:6). Футболіст виплатить штраф у розмірі 8,5 тис. гривень (близько $ 323).
6-6

Футболіст Данило Соломаха виплатить штраф у розмірі 8,5 тис. гривень

«Угода полягає в тому, що Данило Соломаха визнає свою провину в повному обсязі, і в ній прокурор і обвинувачений розписують міру покарання, там передбачений мінімальний штраф. Ця сума становить 8,5 тис. гривень», – заявила адвокат футболіста Галина Козіна в розмові з вітчизняним виданням «Футбол 24».

За її словами, «Металіст» півтора року не платив гравцям зарплату, у футболістів не було коштів на утримання себе і сім’ї, і тому вони погодилися брати участь у договірному матчі.

Видання зазначає, що другий обвинувачений колишній гравець «Металіста U-21» Руслан Ковток, очевидно, що піде тим самим шляхом. Справа Соломахи і Ковтка буде розглянуто Луцьким міським районним судом Волинської області 15 вересня.

Нещодавно стало відомо, що Генпрокуратура України завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо двох футболістів молодіжного складу одного з українських футбольних клубів, підозрюваних у «зливі» футбольного матчу в обмін на грошову винагороду, і передала матеріали справи до суду.

Спортсмени забезпечили програш своєї команди і за це отримали грошову винагороду в розмірі понад 100 тис. гривень (більше $ 3,7 тис.).

Раніше повідомлялося про те, що стосовно кількох футболістів харківського «Металіста U-21» порушено кримінальну справу в зв’язку з обвинуваченнями в участі в договірних матчах.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт