Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Клопп – на вихід? Імовірність звільнення німця підскочила у 10 разів за версією букмекерів

Владислав Стародубцев
Серія невдалих результатів може змусити керівництво «Червоних» наважитися на зміни на тренерському містку команди? Принаймні про це свідчать котирування букмекерських компаній, адже Юрген Клопп став одним з фаворитів на наступне тренерську відставку в АПЛ.
Клопп - на вихід? Імовірність звільнення німця підскочила у 10 разів за версією букмекерів

Клопп – на вихід? Імовірність звільнення німця підскочила у 10 разів за версією букмекерів

Три поразки поспіль у чемпіонаті Англії – очевидно, не той результат, який би хотілося бачити прихильникам «Ліверпуля». Тим паче, що мерсисайдці перебувають у статусі чинного чемпіона ліги. За дві третини зіграних турів підопічні Юргена Клоппа зазнали 6 поразок – до прикладу у минулому сезоні команда зазнала вдвічі менше невдач (3) за усі 38 матчів АПЛ. 

Востаннє аналогічний результат за кількістю поразок був зафіксований у сезоні 2016/2017 років – тоді це сталося за підсумками сезону, а зараз у пасиві «Ліверпуля» уже 6 поразок за підсумками 24-х турів. 

Не дивно, що подібні результати спровокували хвилю невдоволення з боку фанатів «Червоних», котрі ще якийсь рік тому боготворили німецького спеціаліста. 

Два дні тому букмекери оцінювали імовірність звільнення Клоппа з посади головного тренера «Ліверпуля» у 2% (коефіцієнт 51.0), тоді як зараз Юрген став одним з фаворитів у лінії на наступну тренерську відставку – його шанси втратити роботу зросли у десять разів – до 20% (котирування – 5.0). 

Насамперед це пов’язано зі шквалом парі від гравців, які не вірять, що Клопп здатен втриматися у тренерському кріслі: минулого вікенду 62% від загальної кількості зроблених ставок у лінії припали саме на 53-річного фахівця, передає Oddschecker.

Прикметно, що перед стартом сезону букмекери вважали відставку Юргена найменш очевидним сценарієм у сезоні (0,6% або 150.0). Більше або шансів покинути посаду, аніж у Клоппа, має тільки керманич «Тоттенхема» Жозе Моурінью (3.50, 28%). 

Сьогодні «Ліверпуль» у Будапешті зіграє перший поєдинок 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти «РБ Лейпциг». Саме у цьому турнірі у «Червоних» залишилися найменш примарні шанси на здобуття трофею, позаяк Клопп констатував, що мерсисайдці вже покинули чемпіонську гонку АПЛ. 

На цю мить команда перебуває на 5-му щаблі турнірної таблиці чемпіонату, маючи в активі 40 очок, що на 13 балів менше, ніж у лідера «Манчестер Сіті», тож, вочевидь, цьогоріч «Ліверпулю» не вдасться захистити титул найкращої команди Англії. 

Підписуйтеся на «РБ» у Telegram та Instagram.

Клубам АПЛ заборонять рекламувати букмекерів у соцмережах

У Великобританії клубам можуть заборонити розміщувати логотипи букмекерів на футболках

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт