Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Клієнт Winline поставив 5 млн рублів на перемогу Німеччини та Бельгії в 1/8 фіналу

Рейтинг Букмекерів
26-го червня збірна Німеччини зіграє в 1/8 фіналу Євро-2016 з командою Словаччини, а бельгійці поміряються силами зі збірною Угорщини, яка сенсаційно вийшла в плей-офф з першого місця з групи F (випередивши Ісландію, Португалію і Австрію). Фаворитами цих протистоянь, згідно з котируваннями букмекерів, вважаються Німеччина і Бельгія, і з цим згодні гравці. Так, клієнт БК Winline поставив 5 млн рублів на те, що саме ці збірні виграють і пройдуть далі.
Клієнти Winline не бояться грати на великі гроші

Клієнти Winline не бояться грати на великі гроші

Гравець зробив двійник, що складається з двох подій: Німеччина – Словаччина та Угорщина – Бельгія. Він поставив на перемогу підопічних Йоахіма Лева з коефіцієнтом 1.42 і тріумф «Червоних дияволів» з коефіцієнтом 1.62. Підсумковий коефіцієнт – 2.32. Сума ставки склала 5 млн рублів, розповів «Рейтингу Букмекерів» фахівець зі зв’язків з громадськістю Winline Тигран Асцатуров.

Відповідно до котирувань Winline, Німеччина має найкращі шанси вийти в чвертьфінал: поставити на просування цієї збірної вперед можна за 1.17. Ймовірність виходу в наступний етап словаків оцінюється коефіцієнтом 5.14. Поставити на те, що Німеччина переможе в основний час, як сказано вище, можна за 1.42. На перемогу Словаччини в основний час дається коефіцієнт 9.19, на нічийний результат – 4.2.

Фаворитом пари Угорщина – Бельгія вважаються підопічні Марка Вільмотса. Прохід бельгійців оцінюється коефіцієнтом 1.26, ймовірність того, що любителі футболу побачать в чвертьфіналі угорців, дорівнює 3.92. Поставити на перемогу Бельгії в основний час можна за 1.62, на тріумф Угорщини – за 6.77, на нічию – за 3.52.

Нагадаємо, клієнт Winline поставив 3 млн рублів на те, що Німеччина переможе команду Північної Ірландії в заключному матчі групового етапу Євро-2016, з коефіцієнтом 1.34. Німці перемогли в цій грі з рахунком 1:0 і принесли чоловікові прибуток більше 1 млн рублів.

Читайте прогнози і ставки на Євро-2016 на «Рейтингу Букмекерів».

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт