Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Кінець гегемонії «Юве» у Серії А? На чемпіонство «Інтера» пропонують мізерний коефіцієнт

Владислав Стародубцев
Схоже, в елітному дивізіоні чемпіонату Італії вперше за 10 сезонів зміниться володар титулу найкращої команди Серії А, принаймні про це свідчать котирування букмекерської компанії «Фан Спорт».
Кінець гегемонії «Юве» у Серії А? На чемпіонство «Інтера» пропонують мізерний коефіцієнт

Кінець гегемонії «Юве» у Серії А? На чемпіонство «Інтера» пропонують мізерний коефіцієнт

Відповідно до розрахунків аналітиків, 75% (коефіцієнт – 1.24) – імовірність перемоги «Інтернаціонале» у національній першості Італії сезону 2020/2021 років. До трійки команд з найкращими шансами на «Скуддето» потрапили «Мілан» та чинний володар трофею – туринський «Ювентус». 

Шанси «Старої синьйори» захистити титул чемпіона Серії А – 13% (7.30), тоді як 10% (9.40), що «Мілан» вперше з сезону 2010/2011 виграє чемпіонат. Водночас у 3% (35.0) імовірності оцінюють перебіг подій, за яким «Аталанта» українців Руслана Малиновського і Віктора Коваленка стане найкращою командою Італії.  

Перед стартом турніру на чемпіонство «Ювентуса» пропонували мізерний коефіцієнт – 1.55 (65%), а на тріумф «Інтернаціонале можна було «зарядити» за 4.50 (22%). 

Безпрограшна серія «Нерадзуррі» у чемпіонаті налічує уже 8 поєдинків. У попередній раз вони програвали ще на початку січня, коли капітулювали перед «Сампдорією» (1:2), тож не дивно, що після 24-х турів у турнірній таблиці лідирує саме «Інтер». У активі підопічних Антоніо Конте 56 очок, що на 4 бали більше, аніж у «Мілана», що розташувався на другій проміжній позиції. 

«Ювентус» з 46-ма очками перебуває на третьому щаблі, випереджаючи «Аталанту» (46 очок) за додатковими показниками. До завершення розіграшу залишилося зіграти ще 14 поєдинків. 

Чемпіонська гегемонія «Ювентуса» розпочалася у сезоні 2011/2012 років, коли на тренерському містку туринців перебував Массіміліано Аллегрі. З того часу «Старій синьйорі» вдалося здобути 9 «Скудетто» поспіль під керівництвом трьох різних керманичів. Прикметно, що перші титули чемпіона на початку другого десятиріччя XX століття для «Юве» здобув саме чинний керманич «Інтера» Антоніо Конте. 

Востаннє у Серії А «Ювентус» не перемагав у кампанії 2010/2011 – тоді пальму першості за підсумками турніру вдалося втримати «Мілану». 

Як повідомляв «Рейтинг Букмекерів», аналітики компанії Favbet оцінили шанси «Шахтаря» пройти римську «Рому» в рамках 1/8 фіналу Ліги Європи. 

Підписуйтеся на наші сторінки у Telegram та Instagram

Оце так ставка! У клієнта БК зіграв експрес на 12 матчів з коефіцієнтом 1024.0

Букмекер назвав шанси українських клубів на перемогу у Лізі Європи

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт