Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Кінець чемпіонської епохи «Ювентуса»? Огляд котирувань на виграш Серії А

Владислав Стародубцев
Як аналітики букмекерської компанії «Фан Спорт» оцінюють шанси команд у боротьбі за чемпіонство в Серії А за 8 турів до фінішу першості, читайте на «Рейтингу Букмекерів».
Конте переграв Пірло

Конте переграв Пірло

Доля «Скудетто» – вирішена 

Виграшна серія «Інтернаціонале» в елітному дивізіоні чемпіонату Італії налічує 11 поєдинків. Востаннє підопічні Антоніо Конте втрачали очки три місяці тому у зустрічі з «Удінезе» (0:0). Завдяки таким результатам «Нерадзуррі» не тільки змогли захопити лідерство, а й завоювати солідний одинадцятиочковий гандикап. Водночас головні переслідувачі – «Ювентус» і «Мілан», схоже, вже змирилися з поразкою у боротьбі за звання найкращої команди Італії. До прикладу, керманич «Старої Синьйори» Андреа Пірло відкрито заявив про факт втрати чемпіонських амбіцій. 

У перемозі «Інтернаціонале» не сумніваються і букмекери, принаймні про це свідчать розрахунки аналітиків, які у 92% (коефіцієнт – 1.04) оцінюють шанси міланської команди виграти Серію А. 

До трійки головних претендентів на тріумф увійшли «Ювентус» (3,5%) і «Мілан» (2,4%), що посідають третє і друге проміжні позиції у турнірній таблиці. Щоправда, імовірність тріумфу обох колективів мізерна, тож сподіватися на несподіванки не доводиться. Водночас також 2,4% дають на варіант, за яким українці Віктор Коваленко і Руслан Малиновський виграють «Скудетто» у складі «Аталанти».

На початку березня «Інтернаціонале» теж був фаворитом на чемпіонство – тоді шанси оцінювали у 75%. 

Єдина втіха «Ювентуса» – бомбардирське досягнення Роналду 

Натомість п’ятиразовий володар Золотого м’яча Кріштіану Роналду – поза конкуренцією у заліку найбільш результативних гравців ліги. 80% (1.144) – імовірність сценарію, за яким форвард «Ювентуса» вдруге поспіль виграє гонку найкращих бомбардирів Серії А. Майже вчетверо нижчі шанси здобути це звання у наконечника атак «Інтернаціонале» Ромелу Лукаку (21%, 4,32). 

Наразі в активі 36-річного португальця 25 голів і 7 асистів у 27-ми матчах, а у 27-річного кремезного бельгійця – 21 забитий м’яч і 5 результатних передач у 29-ти поєдинках.  

Перед стартом поточного розіграшу букмекери виділяли саме «Стару Синьйору» головним претендентом на чемпіонство в Італії – 65%, а «Нерадзуррі» були другими за шансами – 22%. Востаннє титул найкращої команди Серії А здобував не «Ювентус» у сезоні 2010/2011 років, коли на вершині таблиці фінішував «Мілан». 

Кілька днів тому БК Favbet відкрила лінію на відхід Андреа Пірло з посади головного тренера туринців. 

Крах «Атлетіко», паритет «Реала» і «Барселони»: котирування на виграш Ла Ліги

У «Реала» втричі зросли шанси підписати Мбаппе – Кіліан відмовився укладати контракт з «ПСЖ»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт