Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Кількість команд в УПЛ буде збільшена

Владислав Стародубцев
Про це повідомив очільник Української асоціації футболу Андрій Павелко. На засіданні Виконкому УАФ було прийнято рішення про збільшення команд-учасниць УПЛ до 16 з сезону 2021/2022 років.
Кількість команд в УПЛ буде збільшена

Кількість команд в УПЛ буде збільшена

«Збільшення кількості клубів-учасників УПЛ до 16, трансформація чемпіонату молодіжних команд і справжня революція в жіночому футболі з сезону 2021/2022 – головні підсумки сьогоднішнього засідання Виконкому Української асоціації футболу. Але про все по-порядку.

Вдячний членам Виконкому за підтримку пропозиції провести XXIII Конгресу УАФ у Львові 7 червня. Ми продовжуємо розширювати географію виїзних засідань Вищого органу управління асоціації та вперше в історії зібрання відбудеться на заході України, в чудовому Львові. Цього ж дня, як відомо, у Львові заплановано проведення останнього перед виїздом на Євро-2020 товариського поєдинку головної команди України проти збірної Ізраїлю. Тому потужна і завжди особлива підтримка «Арени Львів» надзвичайно важлива в цей день.

Важливим і позитивним рішенням Виконкому стало повернення до формату проведення чемпіонату УПЛ за участі 16 клубів, який запрацює в сезоні 2021/2022. Це одна з головних ознак того, що український футбол зростає після кількох надзвичайно складних років в умовах війни й економічного спаду. Це нові можливості для росту клубів і залучення вболівальників на стадіони в різних куточках України.

Загалом сезон 2021/2022 обіцяє стати переломним і надзвичайно результативним для всього українського футболу. Адже в цей період:

  •  розглянувши пропозицію УПЛ плануємо провести трансформацію чемпіонату молодіжних команд;
  •  з сезону 2021/2022 плануємо покрити технологією VAR всі матчі чемпіонату України та остаточно викорінити ганебну практику договірних матчів.

Також радий повідомити, що сьогодні Виконком затвердив стратегію розвитку жіночого футболу на наступні 4 роки, яка передбачає справжню революцію в клубному жіночому футболі. Зокрема, це обов’язкова наявність жіночих команд у всіх клубах УПЛ — гарний подарунок нашим футболісткам до Свята весни.

Це цілі, для реалізації яких ще потрібно чимало зробити, але виконання яких дозволить нам підняти український футбол на якісно новий рівень», – резюмував Павелко на сторінці у Facebook.

Букмекери: чи набере «Шахтар» більше 82 очок в УПЛ сезону 2019/2020?

Букмекери: «Шахтар» чи «Динамо» делегують більше гравців до збірної України на Євро-2020?

https://www.facebook.com/andriy.pavelko/posts/2761049997313964

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт