Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Кабмін затвердив ще двох членів Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей

Владислав Стародубцев
Уряд продовжує формування складу органу, що регулюватиме ринок азартних ігор. За підсумками сьогоднішнього засідання Кабінету Міністрів були призначені ще двоє членів Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей. Про це повідомив представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді Василь Мокан у Facebook.
Кабмін затвердив ще двох членів Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей

Кабмін затвердив ще двох членів Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей

За його словами, було ухвалено низку кадрових рішень. Зокрема, Олексій Ботезат та Христина Дутка-Гефко призначені Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей. Як зазначив Мокан, з ними було укладено контракт про проходження державної служби на період дії карантину.

Олексій Ботезат – юрист та управлінець за освітою. Має управлінський досвід на керівних посадах у центральних та місцевих органах виконавчої влади. З липня по жовтень очолював управління Держгеокадастру в Києві, а до листопада минулого року працював на посаді керівника юридичного відділу Одеської обласної державної адміністрації.

Що стосується Христини Дутки-Гефко, то жінка працювала юрисконсультом у приватній сфері. Окрім цього, у неї є досвід роботи в управлінні податкової служби в Івано-Франківській області. До останнього часу була помічником народного депутата від «Слуги Народу» Олега Марусяка, який був ініціатором законопроєкту «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор».

Після цих кадрових призначень у Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей достатньо повноважень, щоб приймати рішення (відтепер є кворум – «РБ») і працювати. Утім, для завершення процесу формування складу органу залишається призначити ще двох членів.

За словами міністра Кабміну Олега Немчінова, для повноцінної роботи регуляторного органу достатньо і п’яти осіб.

«Після проведення спецперевірки призначили ще двох членів Комісії з регулювання азартних ігор і лотерей. Фактично вже є призначені голова і чотири члени, тобто комісія може починати свою роботу.

Цього достатньо для того, щоб вони приймали свої перші рішення, формували апарат і перезапускати цей важливий орган державного управління», – цитує урядовця «Укрінформ». 

Нагадаємо, раніше Кабінет Міністрів призначив учасника бойових дій на Донбасі Івана Рудого головою Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей. Також до складу членів увійшли Олена Водолажко та Євген Гетьман.

У штаті новоствореного органу працюватимуть 230 осіб, а у проєкті державного бюджету на наступний рік закладено 56 мільйонів гривень витрат на функціонування цього органу.

56 млн щорічно: чи виправдані видатки на функціонування Комісії з азартних ігор і лотерей?

Голова регулятора озвучив дату запуску грального ринку в Україні

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт