Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Інвестиції та мільярди у бюджет: у Parimatch розповіли, чого очікують після легалізації азартних ігор

Владислав Стародубцев
Генеральний директор букмекерської компанії Parimatch Сергій Портнов переконаний, що узаконення грального бізнесу піде на користь Україні, а також позитивно вплине на економіку країни.
Портнов переконаний, що узаконення грального бізнесу піде на користь Україні

Портнов переконаний, що узаконення грального бізнесу піде на користь Україні

Державна скарбниця поповнюватиметься на мільярди гривень щорічно після узаконення ринку азартних ігор, вважає представник міжнародної беттингової компанії:

«У 2020-му році українська влада планує отримати від грального бізнесу 4,2 млрд грн. Саме таку суму заклали в державний бюджет. Гроші спрямують до Спеціального фонду підтримки культури, медицини та спорту. В країні з’являться сотні тисяч нових робочих місць, які допоможуть українцям пережити кризу.

Зараз в Україні не найкраща економічна ситуація. Тішить, що держава не хоче миритися з підпільними азартними іграми й що бюджет отримає доходи в мільйони гривень.

В останні кілька років європейські країни та США активно ліцензують гральний бізнес. Це загальносвітова тенденція, яка дійшла і до України», – констатує він.

Портнов зауважує, що після набуття чинності закон закону про азартні ігри варто очікувати приток іноземних інвестицій:

«Закон виведе гральну сферу з «тіні» й приверне в країну великі інвестиції. Коли він набуде чинності, наш міжнародний холдинг Parimatch повернеться в Україну і почне підтримувати не тільки спорт, але і кіно, фестивалі та інші масові події. 

Останні 11 років ми допомагали спортивним командам, федераціям і окремими проєктами тільки як меценати. Тепер, коли в Україні будуть зрозумілі правила гри, ми зможемо розширювати бізнес, залучати іноземні інвестиції та розвивати сферу розваг в країні.

Гроші прийдуть не тільки в суміжні індустрії – туризм, сферу обслуговування, готельний бізнес тощо. Гральні компанії вже давно використовують і власноруч розвивають високі технології, тому активно інвестують в IT. Ця тенденція буде тільки наростати, і ми в Parimatch хочемо стати її частиною».

Завдяки легалізації азартних ігор держава зможе запровадити низку механізмів для захисту гравців:

«За новим законопроєктом до гри допускатимуть з 21-го року, а грати можна тільки на сертифікованих автоматах, сайтах і додатках. Організатор повинен сам перевірити вік гравця.

Якщо людина виявиться молодша за 21 рік, це не зійде з рук організатору гри. У найкращому випадку компанію чекає штраф – сума програшу гравця в десятикратному розмірі. Наприклад, якщо людина програла 2 тис. гривень, то організатора оштрафують на 20 тис. гривень. У найгіршому випадку у нього можуть відібрати ліцензію.

За проведення азартних ігор без ліцензії вводять кримінальну відповідальність. Ігрові автомати дозволять встановлювати тільки в готелях з трьома, чотирма або п’ятьма зірками, а азартні ігри заборонять рекламувати так, ніби на них можна легко збагатитися», – передає слова Портнова МС Today.

«Раніше будь-яка азартна гра прирівнювалася до злочину, а у її любителів не було ніяких прав. Тепер вони отримають право на захист, а ще право самотужки обирати, що робити у вільний час. Ми, зі свого боку, запропонуємо цікаві варіанти, які вже користуються популярністю на Заході», – підсумував насамкінець CEO Parimatch. 

Наразі закон про гральний бізнес уже підписав Голова Верховної Ради Дмитро Разумков. Документ передали на підпис Презенту Володимиру Зеленському.

14-го липня, коли народні обранці підтримали у другому читанні та в цілому проєкт закону «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор», міжнародна беттингова компанія Parimatch оголосила, що вийде на український ринок одразу після набуття чинності законопроєкту №2285-Д.

«Рейтинг Букмекерів» повідомляв, що благодійний фонд Parimatch Foundation доставив лікарням Львівщини нові апарати ШВЛ.

Легенда Natus Vincere став амбасадором Parimatch

Місюра: «Закон про легалізацію азартних ігор відповідає усім світовим стандартам»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт