Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Інтер» – «Мілан»: котирування букмекерів на «Дербі делла Мадонніна»

Владислав Стародубцев
У 4-му турі серії А відбудеться міланське «Дербі делла Мадоніна»: «Інтер» у статусі номінального господаря протистоятиме «Мілану». «Рейтинг Букмекерів» розповість, які коефіцієнти на це протистояння пропонує букмекерська компанія Favbet.
 «Інтер» - «Мілан»: котирування букмекерів на «Дербі делла Мадонніна»

«Інтер» – «Мілан»: котирування букмекерів на «Дербі делла Мадонніна»

Відповідно до оцінки аналітиків, у матчі відсутній явний фаворит, але у «Нерадзуррі» дещо більші шансі переграти суперника. На перебіг подій, за яким «Інтернаціонале» здобуде три очки, пропонують укласти парі за 2.32, шанси побачити нічию оцінили коефіцієнтом 3.60, на виграш «Мілана» можна «зарядити» за 3.10.

У відсотковому співвідношенні перемога «Інтера» – 42% ймовірності, нічийний результат – 27% ймовірності, перемога «Мілана» – 31% ймовірності.

Якщо ви впевнені, що підопічні Антоніо Конте виграють з форою (-1), тоді до вашої уваги котирування 3.50 (29%). На аналогічний показник (-1), але на користь команди Стефано Піолі, пропонують поставити за 5.20 (19%).

Найімовірніше, нас очікує результативний футбол, оскільки ставку за 1.68 (57%) розрахують як виграшну, якщо команди заб’ють більше 2,5 голів, тоді як на сценарій, за яким у матчі зіграють «низ», встановлений коефіцієнт 2.20 (43%).

Імовірність варіанту «обидві заб’ють» оцінили у 60%  (коефіцієнт 1.58). Шанси, що бодай один з голкіперів залишить власні ворота недоторканими оцінили у 2.39 (40%).

У складі «Інтернаціонале» найбільше шансів забити у Ромелу Лукаку (2.10, 48%), Лаутаро Мартінеса (2.50, 40%), Івана Перішича (3.50, 29%) та Артуро Відаля (4.0, 25%).

За «Мілан» найбільше шансів відзначитися голом у Златана Ібрагімовича (2.20, 45%), Хакана Чалханоглу (3.50, 29%), Франка Кессьє (3.70, 27%) і Саму Кастільєхо (4.50, 22%).

Найімовірніший підсумок зустрічі – результативна нічия (3.60, 28%). Найімовірніший точний рахунок матчу – нічия 1:1 (6.60, 15%).

Статистичні факти про матч «Інтер» – «Мілан» 

  • В рамках Серії А команди зустрічалися 174 рази: 68 перемог (39%) у «Нерадзуррі», у 51-му (29%) матчі три очки здобували «Россонері», а у 55-х (32%) зустрічах команди не змогли виявити сильнішого;
  • Безпрограшна серія «Інтернаціонале» на домашньому полі в матчі з «Міланом» налічує 9 матчів. Востаннє «Нерадзуррі» поступилася, коли були номінальними господарями, майже 10 років тому – у листопаді 2010-го (0:1);
  • В останніх чотирьох очних зустрічах «Інтернаціонале» забиває щонайменше 1 гол у ворота суперника;
  • «Мілан» програв чотири попередні матчі «Інтеру. Загальна кількість забитих і пропущених м’ячів 10/4 на користь команди Антоніо Конте.
  • Безпрограшна серія «Мілана» налічує 19 матчів;
  • Варіант «обидві заб’ють» грав у попередніх трьох поєдинках за участі «Інтернаціонале».

Кадрові втрати обох команд 

У обох команд просто катастрофічні кадрові проблеми. Насамперед це пов’язано з пандемією COVID-19. І у «Россонері», і у «Нерадзуррі» є інфіковані.

За «Мілан» через травми не зіграють Анте Ребич та Маттео Муссакьйо. На карантині перебувають Лео Дуарте та Маттео Габбіа. Під величезним питанням участь Андреа Конті. Натомість вилікувався від COVID-19 і готовий грати лідер команди Златан Ібрагімович

«Інтернаціонале» в «Дербі делла Мадонніна» не допоможуть через COVID-19 Андрей Раду, Раджа Наінгголан, Алессандро Бастоні, Мілан Шкріньяр, Роберто Гальярдіні та Ешлі Янг.

У лазареті перебуває Матіас Весіно. Дискваліфікований – Стефано Сенсі.

Поєдинок між «Інтером» та «Міланом» відбудеться сьогодні, 17-го жовтня, на стадіоні «Джузеппе Меацца». Початок запланований на 19:00 за київським часом. Зустріч у прямій трансляції покаже телеканал «Футбол 1». Матч обслуговуватиме бригада арбітрів на чолі з Мауріціо Маріані (Рим).

«Мілан» дуже переконливо стартував у Серії А: 3 матчі – 3 перемоги. Щоправда, суперники були не найсильніші – «Спеція», «Кротоне» та «Болонья». «Россонері» посідають друге місце в Серії А, маючи в активі максимальну кількість очок (9). Сьогоднішній поєдинок стане для команди своєрідним іспитом, оскільки «Нерадзуррі» – вкрай складний та іменитий суперник.

«Інтернаціонале» теж демонструє непоганий футбол, але команда Конте вже встигла одного разу втрати очки, зігравши внічию з «Лаціо» (1:1). Наразі у доробку команди 7 залікових балів.

«Інтер» – «Мілан»: прогноз і ставка Юрія Шевченка

«Інтер» – «Мілан»: прогноз і ставка Максима Кравця

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт