Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Ібрагімович: «Справжній Роналдо тільки один – бразилець»

Сергій Романенко
Нападник «Лос-Анджелес Гелаксі» Златан Ібрагімович заявив, що існує лише один справжній Роналдо – Роналдо Луїс Назаріу да Ліма.
Ібрагімович: «Справжній Роналдо тільки один – бразилець»

Ібрагімович: «Справжній Роналдо тільки один – бразилець»

«Чи зустріну я в Італії справжнього Роналдо? Зовсім ні, справжній Роналдо тільки один – бразилець. Кріштіану Роналду не має природнього таланту, він домігся всього лише завдяки величезній працездатності», – приводить слова Ібрагімовича La Gazzetta dello Sport з посиланням на журнал GQ.

Нагадаємо, контракт Ібрагімовича з «Лос-Анджелес Гелаксі» розрахований до кінця поточного року. З січня він отримає статус вільного агента. Раніше швед анонсував своє повернення в Італію, сказавши, що приєднається до клубу, який повинен оновити свою історію. У ЗМІ з’явилася інформація, що 38-річний нападник продовжить кар’єру в «Мілані», за який він виступав в період з 2010 по 2012 роки. Всього за цей час форвард зіграв за «россонері» 85 матчів і забив 56 м’ячів.

Ібрагімовіч не вперше критично відгукується про форварда «Ювентуса» Кріштіану Роналду. Так, у минулому році, коментуючи трансфер португальця в туринський клуб, швед сказав, що не вважає цей перехід викликом для Кріштіану. За його словами, викликом можна було б вважати перехід до «Ювентуса» у 2006 році, коли той виступав у Серії B, щоб повернути «стару сеньору» на вершину італійського та європейського футболу.

Також у кінці 2018 року Ібрагімович уїдливо прокоментував виграш півзахисником «Реала» Лукою Модричем «Золотого м’яча». Тоді шведський нападник заявив, що це свідчить, що всі нагороди найкращому футболістові світу в мадридському клубі Роналду виграв не завдяки своїй грі, а при безпосередній підтримці президента «вершкових» Флорентіно Переса.

Раніше Ібрагімович також виступав за «Мальме», «Аякс», «Ювентус», «Інтер», «Барселону», «Парі Сен-Жермен» і «Манчестер Юнайтед». У минулому сезоні у складі «Лос-Анджелес Гелаксі» форвард зіграв 31 матч, забив 31 м’яч і зробив 8 результативних передач. Швед став другим у списку найкращих бомбардирів регулярного чемпіонату MLS, поступившись лише Карлосу Велі з «Лос-Анджелеса», який забив 34 м’ячі.

Бери участь у конкурсі «Час Перших» до топових матчів грудня та вигравай 5000 гривень!

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт