Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Хрести» Пайєта і бажання Шакіри. Огляд трансферного ринку ставок

Рейтинг Букмекерів
Зимове трансферне вікно в топ-лігах Європи добігає кінця. З кожним днем ​​чутки про перехід того чи іншого гравця стають все активнішими. Не залишаються осторонь і букмекери, які пропонують гравцям зробити ставки на ймовірні угоди. «Рейтинг Букмекерів» представляє огляд найцікавіших пропозицій на ринку трансферів.

Який трансфер стане найгучнішим?

Дімітрі Пайєт – «Марсель»

Найгарячіші новини сьогодні надходять з Англії, де Дімітрі Пайєт відчайдушно не хоче грати за «Вест Хем». Півзахисник настільки впевнений у своєму бажанні покинути клуб, що зробив днями очевидно необдуману заяву в британській пресі. «Я обіцяю вам, що більше не одягну футболку «Вест Хема». Якщо клуб відмовиться мене продати, то я травмую собі хрестоподібні зв’язки. У мене є повне право вибирати, де я хочу грати і як мені чинити», – заявив Пайєт. Раніше гравець повідомив, що хоче повернутися на Батьківщину за сімейними обставинами.

За оцінкою букмекерів, головним фаворитом на придбання Пайєта до закриття трансферного вікна є «Марсель». William Hill пропонує гравцям поставити на цей перехід за 1,73. Зазначимо однак, що англійський клуб вже відхилив три пропозиції французів.

Коефіцієнтом 3,5 оцінюється ймовірність переходу Пайєта в «ПСЖ». Поставити на те, що француз змінить гнів на милість і залишиться в складі «Молотобійців», можна за 4,5. Решта варіантів, на думку аналітиків, куди менш вірогідні. За 26,0 можна зробити ставку на перехід хавбека в будь-який китайський клуб або лондонський «Челсі», а ймовірність переходу в «Манчестер Юнайтед» до Жозе Моурінью оцінюється в 41,0.

Дієго Коста – залишиться в «Челсі»

Інший конфлікт, який міг перерости в гучний трансфер, Дієго Кости і Антоніо Конте, схоже, зійшов нанівець. Гравець і тренер, які розсварилися після чуток про переїзд форварда в Китай, помирилися – і це позначилося на коефіцієнтах.

https://twitter.com/ChelseaGIFs/status/823241369330286592?ref_src=twsrc%5Etfw

William Hill оцінює ймовірність того, що іспанець залишиться в «Челсі», в 1,07. На переїзд нападника в Китай можна поставити з коефіцієнтом 6,0. Ризикові гравці можуть поставити на перехід Кости в «Атлетіко Мадрид» (17,0) або «Барселону» (21,0).

Жерар Піке (разом з Шакірою) – «Челсі»

А ось трансфер захисника «Барселони» Жерара Піке в Англію цілком можливий. Причому ініціатором переходу виступає дружина гравця Шакіра. Поп-зірка хотіла б переїхати разом з чоловіком в Лондон, а в Іспанії, на її думку, на Піке чинять занадто багато тиску.

https://twitter.com/cuIegirI/status/820708358864994306?ref_src=twsrc%5Etfw

Згідно з оцінкою аналітиків Paddy Power, перехід іспанця в «Челсі» оцінюється в 4,33. Поставити на те, що Піке повернеться в «Манчестер Юнайтед», де він вже виступав з 2004 по 2008 рік, можна з коефіцієнтом 5,0. Гравці також можуть поставити на перехід захисника в «Арсенал» (6,0) або на те, що замість Лондона Піке і Шакіра переїдуть в Китай (7,0).

Антуанн Грізманн – не поб’є рекорд за сумою трансферу

Схоже, що нікуди не перейде в це трансферне вікно гравець «Атлетіко» Антуан Грізманн. Незважаючи на спекуляції британської преси про перехід в «Манчестер Юнайтед», француз заявив, що не збирається міняти клубну прописку. «Атлетіко» – мій дім», – зазначив Грізманн.

Paddy Power, однак, пропонує гравцям зробити довгострокову ставку на те, поб’є сума майбутнього трансферу півзахисника світовий рекорд. Зараз рекордним є перехід Поля Погба, за якого «МЮ» заплатив «Ювентусу» $112,8 млн.

Імовірність того, що за трансфер Грізманна буде заплачена велика сума, оцінюється експертами в 3,0. Поставити на те, що француз обійдеться його потенційним покупцям в меншу суму, ніж Погба, можна з коефіцієнтом 1,33.

Поки ж Грізманн виконує соло в Мадриді, видавши шикарне видовище в матчі з «Атлетіком». Півзахисник забив двічі, правда один з голів був скасований через офсайд. Що не робить удар менш шедевральним.

https://youtu.be/X5M_g6-Oqgg

Хамес Родрігес – поїде не в Китай, а в «Манчестер Юнайтед»

Незважаючи на запевнення про те, що Хамес Родрігес щасливий в мадридському «Реалі» і не покине клуб упродовж зимового трансферного вікна, Paddy Power продовжує приймати ставки на трансфер колумбійця. Фаворитами в боротьбі за нападника, за оцінкою букмекера, є «МЮ» (2,75) і «Челсі» (3,0). Нижче котируються шанси «Манчестер Сіті» і «Ювентуса» (по 11,0). Шанувальники «Селтіка» можуть зробити ставку на перехід Родрігеса в цей клуб з коефіцієнтом 67,0.

Раніше Родрігес відхилив пропозицію китайського клубу «Хебей», який пропонував йому зарплату в розмірі $617 тис. на тиждень.

Бастіан Швайнштайгер – МЛС або Китай

Туманним залишається майбутнє в «Манчестер Юнайтед» Бастіана Швайнштайгера. Поки півзахисник більше тренується разом зі своєю дружиною, яка недавно завершила кар’єру, Аною Іванович, ніж грає в футбол.

https://www.instagram.com/p/BLgYbe5DY2Q/

Незважаючи на те, що Жозе Моурінью кілька разів публічно підтримував Швайнштайгера, букмекери активно приймають ставки на його перехід в інший клуб під час поточного трансферного вікна. За оцінкою букмекера Paddy Power, найбільш вірогідним є перехід німецького ветерана в клуби з МЛС (3,0) або Китаю (3,75). Трохи вище коефіцієнт на переїзд Швайнштайгера в Австралію (7,0), а з європейських клубів найбільш ймовірними місцями продовження кар’єри є «ПСЖ» і «Марсель» (по 9,0).

Ліонель Мессі – возз’єднається з Гвардіолою в «Манчестер Сіті» (насправді ні)

Завершує наш огляд Ліонель Мессі і оцінка букмекерів ймовірності його зміни клубу до закриття трансферного вікна. Перехід аргентинця в «Манчестер Сіті» Paddy Power оцінює в 8,0. Нагадаємо, «Містян» тренує Пеп Гвардіола, з яким форвард працював в столиці Каталонії. За 26,0 можна поставити на трансфер Ліонеля в «Челсі», а той гравець, який поставить на те, що до 1 лютого Мессі стане підопічним Арсена Венгера в «Арсеналі», може збільшити суму своєї ставки в 101 раз. Втім, в «Барселоні» не збираються сидіти, склавши руки, і вже запропонували Мессі продовжити контракт на п’ять років.

Нагадаємо, трансферне вікно в Англії закривається 31 січня, 2 лютого – дедлайн для решти чемпіонатів з «Топ-5» – Німеччини, Іспанії, Італії та Франції. А китайські клуби продовжать підривати трансферний ринок до 26 лютого.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт