Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Гравці роблять ставки з божевільними коефіцієнтами на матч «Ювентус» – «Монако»

Тарас Гончар
«Рейтинг Букмекерів» продовжує розповідати про неймовірні ставки, які зробили клієнти Paddy Power. У своєму блозі БК повідала про сміливців, які поставили свої гроші на оригінальні ординари на матч-відповідь у рамках півфіналу Ліги чемпіонів «Ювентус» – «Монако». Коефіцієнти говорять самі за себе!

Гравці роблять ставки з божевільними коефіцієнтами на матч «Ювентус» – «Монако»

«Монако» виграє з рахунком 5:0. Коефіцієнт 501.0. Одного професійного гравця з Лондону не хвилює, що «Ювентус» має непробивну стіну в особах К’єлліні, Бонуччі, Бардзальї та Буффона. Він вірить, що монагаски каменя на камені не залишать від свого суперника, забивши п’ять м’ячів. Нагадаємо, що «Стара Синьйора» не пропускає в Лізі чемпіонів уже 621 хвилину. До того ж італійці жодного разу не пропускали першими за весь розіграш турніру. Шансів на такий сценарій приблизно стільки, як у «Волині» виграти наступний сезон УПЛ.

Кіліан Мбаппе заб’є перший м’яч, а «Монако» переможе з рахунком 3:1. Коефіцієнт 226.0. Цей вечір не обіцяє нічого хорошого для клієнта БК з Дубліна, який уявляє, як французький вундеркінд Кіліан Мбаппе втілить у життя справжнє диво. Однак, іще жодна команда в історії Ліги чемпіонів не проходила до наступного раунду після поразки вдома з рахунком 0:2. Загалом, таких випадків було 14. Та фантастична результативність Мбаппе залишає мізерну надію на успіх такої ставки.

«Монако» вийде у фінал завдяки післяматчевим пенальті. Коефіцієнт 126.0. Зрештою, три сміливці поставили свої гроші на те, що французи вчинять епічний камбек, який завершиться перемогою гостей в серії післяматчевих пенальті. Проте статистика говорить не на користь такого варіанту: «Монако» здобуло лише дві перемоги в останніх 11 матчах Ліги чемпіонів на виїзді. Додайте сюди той факт, що жодний французький клуб не перемагав «Ювентус» в Турині. Отож складно зрозуміти, на що сподіваються ці мрійники.

Нагадаємо, що 28-річний кенієць зірвав джекпот в $2 млн, зробивши дві успішні ставки в букмекерській конторі, вгадавши результати 17 матчів.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт