Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Гравець збірної України з баскетболу захворів на коронавірус

Владислав Стародубцев
Форвард «Фуенлабради» та збірної України В’ячеслав Бобров на сторінці в Instagram повідомив, що його тест на коронавірус був позитивним, однак йому вже вдалося побороти хворобу COVID-19, повідомляє «Рейтинг Букмекерів».
В'ячеслав Бобров

В’ячеслав Бобров

«Для багатьох вже не секрет, що у мене позитивний результат на коронавірус. Зараз я ще перебуваю в лікарні, оскільки крім коронавірусу у мене ще й одностороння пневмонія. Прошу всіх поставитися до цієї проблеми серйозніше, бо це може статися з кожним.

Можу припустити, що захворів, коли повертався додому з Іспанії. Дуже багато людей в аеропорту були без масок і неналежним чином поставилися до здоров’я інших людей. Очікував більш жорсткої перевірки по прильоту, але у нас всього лише перевірили температуру при виході з літака.

На наступний день майже вночі у мене піднялася температура до 38,5. Я випив жарознижувальний препарат. Ближче до вечора п’ятниці, у мене знову повернулася температура 38,4. Мене привезли в Олександрівську лікарню в центрі міста (мова про Київ – прим.). На третій день в лікарні, мені почали колоти антибіотики. Плюс моя дівчина передала список медикаментів, яких не вистачає на всіх. Тому доводиться чекати, коли доставлять потрібні препарати.

У понеділок на цьому тижні, у мене взяли ще 2 тести. Коли нарешті прийшов результат чергового тесту, то він показав, що я був заражений. Але поки ми чекали відповідей, мій організм сам поборов вірус! Зараз лікування спрямоване на пневмонію. Тепер мені залишається чекати, коли я перестану бути носієм і зможу повернутися додому», – цитує Боброва Tribuna, посилаючись на його сторінку в Instagram.

За даними МОЗ, в Україні 218 лабораторно підтверджених випадків  COVID-19, з них 5 летальних, 4 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 62 нових випадки.

Букмекери: найімовірніше, що пандемія COVID-19 триватиме як мінімум до серпня

Чемпіонат України з баскетболу достроково завершили через коронавірус

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт