Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Грандіозна чистка «Челсі»: Лемпард вказав на двері лідерам команди

Владислав Стародубцев
Головний тренер «Челсі» Френк Лемпард наважився на серйозну кадрову перебудову у лондонській команді після розгромної поразки в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти «Баварії» (0:3).
Грандіозна чистка «Челсі»: Лемпард вказав на двері лідерам команди

Грандіозна чистка «Челсі»: Лемпард вказав на двері лідерам команди

41-річний наставник «Аристократів» прийняв остаточне рішення щодо майбутнього двох основних гравців команди. Мова про голкіпера Кепу Аррісабалагу, який через конфлікт з Лемпардом останній місяць не з’являється у стартовому складі команди, та лідера центральної ланки Жоржиньо. Таблоїд The Sun повідомляє, що зазначені виконавці шукатимуть собі новий клуб, адже хочуть позбутися цих гравців влітку.

Окрім цього, Френк роздумує над продажем Вілліана, Емерсона, Зума, Алонсо, Педро та Барклі.

31-річний Віллан поки не поспішає продовжувати контракт з «Челсі на фоні чуток про інтерес «Барселони». На думку Лемпарда, Вілліан останнім часом демонструє нестабільний рівень гри, а також вимагає від клубу контракт на два роки, тоді як лондонці готові запропонувати бразильцеві однорічну угоду, що його не влаштовує

Що стосується Педро, то тренер вважає його великим футболістом та професіоналом, але він усе менше може впливати на перебіг подій на полі, до того ж у нього висока зарплатня.

На Барклі покладали великі надії на «Стемфорд Брідж», однак він так і не зміг їх виправдати з різноманітних причин. У Роса присутнє величезне бажання битися за клуб і довести свою профпридатність, але у вирішальний момент він губиться та починає робити результативні помилки на полі.

До Емерсона Лемпард має одну глобальну претензію – захисник збірної Італії дуже погано грає в обороні, що не влаштовує головного тренера команди. Натомість Маркос Алонсо більш якісно обороняється та атакує, однак йому не вистачає стабільності.

Останнім у «чорному списку» керманича «Челсі» перебуває Курт Зума. Талановитий захисник схильний до травматичності. Окрім цього, він програв конкуренцію Андреасу Крістенсену та Фікайо Томорі. Отож, Зума – лишень третій вибір захисника для Лемарда.

Також головний тренер «Аристократів» хоче достукатися до керівництва клубу. Месседж простий: якщо ми хочемо боротися за трофеї, ми повинні якісно підсилитися виконавцями світового рівня.

Раніше «Рейтинг Букмекерів» писав, що «Челсі» влітку щосили буде боротися за підписання форварда «Ліона» Мусси Дембеле та вінгера «Боруссії Дортмунд» Джейдона Санчо. Також на клубних радах перебуває нападник «Наполі» Дріс Мертенс та хавбек «Крістал Пелас» Вільфрід Заа.

Нагадаємо, що «Челсі» офіційно домовився про трансфер півзахисника «Аякса» Хакіма Зієша. Наразі лондонці посідають четверту сходинку в турнірній таблиці чемпіонату Англії. У активі підопічних Френка Лемпарда 44 очки після 27 зіграних матчів.

Чи втримається Френк Лемпард біля керма «Челсі» до кінця сезону? Букмекери пропонують ставки

 

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт