Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Гра в кальмара»: ставки на наймодніший серіал сезону на 1xBet

Рейтинг Букмекерів
Статисти вже збилися з ніг, оновлюючи список рекордів, які встановив за кілька тижнів після появи на Netflix корейський серіал «Гра в кальмари». Переліку досягнень позаздрять Ліонель Мессі з Кріштіану Роналду, а потік новин, пов’язаний із серіалом, не слабшає.
«Гра в кальмара»: ставки на наймодніший серіал сезону на 1xBet

«Гра в кальмара»: ставки на наймодніший серіал сезону на 1xBet

Досить сказати, що вже до середини жовтня серіал подивилося 111 мільйонів людей, що зробило його найпопулярнішим в історії стрімінгового сервісу. Кросівки Vans, які носять герої серіалу, б’ють рекорди з продажів, що виросли більш ніж на 8000 %. Номер телефону, який випадково засвітився в серіалі, щодня розривався від тисяч дзвінків, тож творцям «Гри в кальмара» навіть довелося змінювати кадри з ним.

На тлі того, що творцю серіалу Хван Дон Хеку довелося продати ноутбук, поки він чекав, що його ідея хоч комусь сподобається, усе це виглядає справжньою казкою. І нехай сам корейський режисер каже, що за час роботи над першим сезоном втратив 6 зубів, усі чекають на відповідь на одне запитання – чи буде продовження? Сам Хван вже встиг натякнути, що розглядає такий варіант, але однозначної відповіді не дав.

Натомість відповідь знають експерти букмекерської компанії 1хBet, які вже почали приймати ставки, пов’язані з другим сезоном. Розглянемо кілька з них.

Поставити на те, що Netflix анонсує другий сезон до кінця 2021 року, можна за 1,65, а на те, що такого анонсу не буде — за 2,10. Велика ймовірність першого варіанту виглядає логічною, кувати залізо треба, поки воно гаряче. Другий сезон потрібний усім і різати курку (або, якщо завгодно – кальмара), що несе золоті яйця, не буде ніхто. Питання лише в тому, щоб встигнути зробити ставку до заяви керівництва стрімінгової мережі. 

Можна зробити ставку на те, що в гру Red Light, Green Light зіграють у новому сезоні. Корейський аналог «Море хвилюється вкотре» породив сотні відеокосплеїв, які бачили навіть ті, хто не дивився серіал. На прикладі цієї гри людей вчать переходити дорогу, футболісти показують своє вміння контролювати тіло… Загалом потенціал величезний — чому б і не відбутися повторенню? Коефіцієнт цього дорівнює 4.00.

Окрема група ринків 1xBet включає головного героя серіалу Сон Гі-хуна. Улюблений чарівний пройдисвіт, який помінявся на очах до кінця сезону, явно показав, що його не влаштовує роль мовчазного щасливчика-мільйонера. Поставити на те, що він повернеться у гру та візьме участь у наступних «Іграх у кальмара», можна з коефіцієнтом 1,90.

Однак це не єдиний варіант за його участю, за який 1xBet готовий винагородити гравців. Скажімо, коефіцієнт на те, що Сон стане наглядачем дорівнює 6.00, а на те, що він замінить Фронтмена — 16.00. Останнє, до речі, цілком ймовірно, якщо згадати…

Проте давайте без суперспойлерів — дивіться серіал, робіть ставки на 1xBet та отримуйте виграш за свою інтуїцію та розуміння того, як працюють круті сюжети!

БК 1xBet отримала номінації в 7 категоріях премії SBC Awards 2021

Гравець 1xBet виграв понад 3.2 мільйона гривень

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі 3
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт