Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Головний тренер «Абердина» незадоволений прийомом ставок на його звільнення спонсором ліги Ladbrokes, Прем’єр-ліга Шотландії почала розслідування

Рейтинг Букмекерів
Наставник клубу шотландської Прем’єр ліги «Абердин» Дерек Макіннес звинуватив букмекерську контору Ladbrokes, головного спонсора чемпіонату, в спекуляціях на тему його прощання з командою і вважає, що букмекер вчинив безвідповідально, оголосивши про припинення прийому ставок на його звільнення, зважаючи на потік ставок на це. Голова шотландської Прем’єр-ліги Ніл Донкастер доручив почати розслідування ситуації.
Дерек Макіннес закликав спонсорів діяти відповідальніше

Дерек Макіннес закликав спонсорів діяти відповідальніше

Букмекер оголосив, що призупинив прийом ставок на те, що Макіннес залишить клуб, після того як було зроблено велику кількість ставок на цю подію. «Бос «Абердина» завжди був аутсайдером з коефіцієнтом 26.0, але коли коефіцієнт на нього знизився до 1.91 через ставки, у нас не залишалося варіантів, окрім як призупинити прийом», – сказано в прес-релізі Ladbrokes.

Історія отримала розвиток після того, як Ladbrokes встановив Макіннесса фаворитом у списку претендентів на пост головного тренера збірної Шотландії. Головний тренер різко висловився щодо «спекуляцій» Ladbrokes та ролі соціальних мереж.

«Чесно кажучи, я був трохи спантеличений. Починаєш отримувати дзвінки від журналістів і розумієш, що щось відбувається. Що можна зробити для того, щоб зупинити процес? Такі соціальні медіа. Я з покоління, яке не звикло до такого. Мене розчаровує, що головні спонсори багато в чому залучені до підбурювання всього цього. Вони повинні нести відповідальність за роботу з клубами, а не працювати проти команд і тренерів.

Зараз я говорю про це тут, але інший тренер може опинитися на моєму місці наступного тижня. Були й інші тренери, які просто так опинялися під тиском», – заявив Дерек Макіннес.

ФК «Абердин» в своїй офіційній заяві підтвердив, що Макіннес залишається головним тренером команди. Практично відразу після цього голова Прем’єр-ліги Шотландії Ніл Донкастер зажадав розслідування ситуації.

Причиною навали ставок, яка змусила Ladbrokes знизити коефіцієнт на звільнення Макіннесса, а після припинити прийом ставок на це, став запис у пародійному твітер-акаунті про те, що Макіннес скоро втратить посаду, повідомляє pressandjournal.co.uk.

Раніше директор шотландського футбольного клубу «Фолкерк» Алекс Сміт запропонував заборонити букмекерам прийом ставок на тренерів.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт