Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Голкіпер «Лілля»: «Сказав Ібрагімовичу, що він гидотний форвард»

Сергій Романенко
Голкіпер «Лілля» Мік Меньян розповів кумедний епізод зі свого минулого, коли він перебував у структурі «Парі Сен-Жермен» разом зі шведським нападаючим Златаном Ібрагімовичем.
Голкіпер «Лілля»: «Сказав Ібрагімовичу, що він гидотний форвард»

Голкіпер «Лілля»: «Сказав Ібрагімовичу, що він гидотний форвард»

«Навіть якщо сьогодні ми не перебуваємо з ним на зв’язку, мені він подобається. Це правда. Він завжди говорить в обличчя те, що думає. Проте, коли говориш певні речі, потрібно бути обережним. Ніхто не ідеальний. Він мене перевіряв. Але я йому зміг відповісти. Якщо для когось та ситуація і була не нормальною, то це для мене, тому що тоді мені було всього 17.

На тренуваннях м’яч після ударів Златана розвивав швидкість до 400 кілометрів на годину. Відбивати його удари було нелегко. Він входив до штрафної і пробивав з усієї сили. Буффон, Жуліо Сезар, проти яких він грав, не могли впоратися з його ударами. Він сказав мені: «Ти гидотний воротар». Для мене така поведінка була неправильною. Після цього він повернувся і завдав удар. І я зміг його парирувати. Він посміхнувся. Я повинен був відповісти йому. І я сказав: «Ти гидотний нападник». Він лише подивився на мене і нічого не сказав. Але коли ми повернулися до роздягальні, він заговорив. Він сказав мені, що я молодець, що я йому подобаюся як особистість. Після цього він став для мене ще більш привабливим як людина», – наводить слова Меньяна France Football.

Меньян є вихованцем «Парі Сен-Жермен». Однак за першу команду паризького клубу він так і не зіграв жодного матчу. Влітку 2015-го року він перейшов до «Лілля». Трансфер воротаря обійшовся «догам» в 1 мільйон євро. У нинішньому сезоні на клубному рівні Меньян зіграв 22 матчі і пропустив 27 м’ячів.

Ібрагімович виступав за «Парі Сен-Жермен» у період з 2012-го по 2016-й роки. Всього за парижан він зіграв 180 матчів і забив 156 м’ячів, ставши найкращим бомбардиром в історії клубу. Лише в січні 2018-го року показник шведського нападника перевершив Едінсон Кавані. «Парі Сен-Жермен» Ібрагімович покинув влітку 2016-го року у статусі вільного агента. Кар’єру нападник продовжив у «Манчестер Юнайтед».

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт