Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Гол паненкою, рукостискання з Бойком: спеціальні ставки на дії Мілевського в матчі з «Динамо»

Владислав Стародубцев
Форвард «Миная» Артем Мілевський вперше у кар’єрі зіграє офіційну зустріч проти «Динамо» – команди, що 15 років тому дала йому путівку у великий футбол. Букмекерська компанія Favbet пропонує лінію спеціальних ставок на дії досвідченого нападника у поєдинку УПЛ проти столичної команди.
Спеціальні ставки на дії Мілевського в матчі з «Динамо»

Спеціальні ставки на дії Мілевського в матчі з «Динамо»

Мілевський дублем нагадає Києву про себе?

Так, Артем уже не володіє тією швидкістю, яку він демонстрував захищаючи кольори «Біло-синіх», однак його світла футбольна голова та швидкість думки не зазнали змін, тож голи і асисти у його виконанні за «Минай» – це лише справа часу. Природньо, що матч проти «Динамо» стане особливим для Артема, тому можна не сумніватися, що він докладе максимум зусиль, щоб відзначитися результативною дією у поєдинку проти колишнього клубу. 

Втім, шансів це зробити у нього небагато: у 18% оцінюють ймовірність перебігу подій, за яким Мілевський віддасть гольову передачу, тоді як у 25% – що він або заб’є гол, або виконає асист. Найменш імовірні сценарії – одразу дві результативні дії: гол + гольова передача (4%) або дубль у ворота киян (3%). 

Під час виступів за «Динамо» Мілевський полюбляв тішити уболівальників голами та асистами – у його активі 81 забитий м’яч та 54 гольові передачі у 228 поєдинках.

Чи зможе Міля забити у Києві?

Чи зможе Міля забити у Києві?

Дисциплінарні покарання

Артем – не найбільш конфліктний гравець. У його пасиві усього 2 червоні та 56 жовтих карток за час кар’єри. Після повернення в УПЛ арбітри не застосували жодного дисциплінарного покарання щодо Мілевського. Однак, зважаючи на те, який принциповий матч для нього буде у Києві, є підстави вважати, що градус боротьби на полі буде високим. 

20%шанси, що Артем отримає «гірчичник». Водночас суттєво нижча імовірність варіанту, за яким рефері вирішить достроково відправити Мілевського у роздягальну: вилучення3%

Букмекери: 63%, що Кополовець бодай раз зіграє за «Минай» в УПЛ

Міля в передчутті матчу

Міля в передчутті матчу

Повторення голу у ворота збірної Швейцарії? 

Фактично великий футбольний шлях Мілевського розпочався після матчу 1/8 фіналу ЧС-2006, коли ще зовсім юний білорус з українським паспортом присоромив голкіпера Цубербюллера, забивши паненкою у вирішальній серії одинадцятиметрових ударів зустрічі Швейцарія – Україна. 

Торік Артем зізнався, мовляв, зараз би не наважився так нахабно бити. Тоді подібної зухвалості від молодого дарування не очікував ніхто, проте, уже з висоти років можна сказати, що саме цей момент – один з найбільш яскравих у його кар’єрі. 

Букмекер дає 5%, що Міля вирішить повторити свій трюк, і заб’є «Біло-синім» паненкою.  

Рукостискання зі «старим другом»

Конфлікт Мілевського з Бойком тягнеться з 2018-го року, коли Артем після вильоту «Динамо» з Ліги Європи від «Лаціо» назвав Дениса щуром, і припинив з ним спілкування. Згодом виявилося, що усе це через гру у карти. Як пояснив сам голкіпер, під час однієї з ігор він дійсно змахлював, проте непорозуміння було вичерпане ще на місці, а Артема і зовсім був тоді відсутній. 

У 2020-му році відбувся контрольний поєдинок між брестським та київським «Динамо». Міля підійшов до лави запасних киян, щоб привітатися, а Бойко, побачивши це, оперативно ретирувався, аби не пересікатися зі старим товаришем. 

Після призначення Мірчі Луческу на тренерський місток «Динамо» Артем вкрай негативно сприйняв той факт, що киян очолюватиме колишній керманич «Шахтаря», отже фахівці на тлі цих подій фахівці запропонували цікавий маркет: 50%, що до трансляції потрапить момент, на якому Мілевський тисне руку 75-річному румуну або 33-річному воротарю

«Не святкуватиму, якщо заб’ю»

Сам Артем так прокоментував емоції перед майбутньою зустріччю:

«Дійсно, я колись говорив, що буду грати лише за свій рідний клуб, але так склалася ситуація, що буду грати проти них. Маємо те, що маємо. Звісно, я чекаю цього матчу, хочеться всіх побачити, привітатися, згадати якійсь історії.

Кого хотів би побачити? Олег Гусєва, звісно, Огнена Вукоєвіча. Це з тих, хто залишився. Щоб я сказав Мірчі Луческу при зустрічі? Чесно, я не знаю чи буде час з ним поспілкуватися. Ось з Юрієм Калітвінцевим, який приїздив минулого тижня, хотілося перекинутися словами, але не було часу зовсім з ними поговорити, не встигли. Подивимося, чи буде можливість поспілкуватися з Луческу, якими будуть обставини, у кого буде який настрій.

Не хочемо хвалитися і бити себе в груди, що зможемо взяти очки з «Динамо», але скажу точно, що «Минай» зможе дати бій киянам, тим більше вболівальники прийдуть. Якщо заб’ю чи буду святкувати? Ні, не збираюся», – резюмував 36-річний вихованець київського клубу. 

Поєдинок 17-го туру УПЛ «Динамо» – Минай» зіграють у неділю, 7-го березня. Початок матчу – о 14:00. Наразі кияни з 37-ма очками лідирують у турнірній таблиці. Натомість закарпатці перебувають у підвалинах ліги – 13 очок і 12 сходинка.  

Підписуйтеся на сторінки «РБ» у Telegram та Instagram.

Мирон Маркевич: «Сподіваюся, що «Динамо» спростує прогнози та пройде «Вільярреал»

В’ячеслав Заховайло: «Вільярреал» і «Рома» до снаги «Динамо» й «Шахтарю»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт