Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Гол Едера на 109-й хвилині може принести £1 млн клієнту БК BetVictor

Рейтинг Букмекерів
10-го липня відбувся вирішальний матч Євро-2016. Збірна Португалії обіграла команду Франції завдяки голу Едера на 109-й хвилині, тобто в другому додатковому таймі. Один з клієнтів букмекерської контори BetVictor, ймовірно, вгадав хвилину і автора гола, що може принести йому £1 млн ($1.2 млн).
Едер приніс щастя португальцям і, мабуть, великий виграш гравцеві на ставках

Едер приніс щастя португальцям і, мабуть, великий виграш гравцеві на ставках

Букмекерська контора BetVictor в рамках Євро-2016 проводила акцію під назвою Million Pound Goal. Згідно з умовами пропозиції, клієнту компанії потрібно було вгадати автора першого гола і хвилину забитого м’яча у фінальному матчі турніру. Приз склав £1 млн ($1.2 млн), і якщо переможець один, то він забирає всю суму, а якщо таких щасливчиків декілька, то приз ділиться між ними.

Як повідомив BetVictor в своєму офіційному акаунті Twitter, судячи з попередніх даних, переможець акції всього один. Це означає, що один з клієнтів букмекера, ймовірно, примудрився припустити, що саме португальський форвард Едер (між іншим, який вийшов на заміну на 79-й хвилині) заб’є переможний гол на 109-й хвилині матчу. Дана інформація поки неофіційна, підкреслили в компанії.

Зазначимо, що, за даними BetVictor, найпопулярнішим прогнозом був гол француза Антуана Грізманна на 17-й хвилині матчу. При цьому саме в цього футболіста клієнти букмекера вірили найбільше: 36% прогнозів довелося саме на Грізманна. Слідом розташувалися Кріштіану Роналду (18%), який отримав травму і був замінений на 25-й хвилині, Олів’є Жиру (16%) і Дімітрі Паєт (10%).

Найпопулярніший відрізок часу, коли, на думку клієнтів компанії, повинен був відбутися перший гол, – з 15 по 30 хвилини.

Варто також зазначити, що якщо гол Едера в матчі в різних букмекерських конторах оцінювався від 4.5 до 6.0, то в лайві коефіцієнт на цього гравця як автора гола виріс в десятки разів. Один з клієнтів Sky Bet поставив £10 (майже $13) на те, що Едер заб’є перший м’яч у додатковий час, з коефіцієнтом 67.0. Його виграш склав £670 (близько $867).

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт